Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Gambar ND Lala di lapangan terbang untuk umrah

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

9 comments

  1. tebal nye mekap shilla wpon duk kt lua

  2. kenapa eh dorg ni suka2 pakai tudung suka2 dorg!

    taulah nk anta mak bapak g umrah, dah tuh perlu ko shila & adiknya nk pki tudung tuu..hanya kerna nk anta mak bapak dia je.

    aku cukup pandang berat isu tudung nih!

    sorry lah.. jgn buat org pandang hina pd tudung dan pompuan melayu k.

    kan bagus ko pakai terus!

    hishh mengelabah!

    • aduhaiii,,, ko ni,,,,

    • ko yang mengelabah! hahaha!

    • Cukup bersyukur dia mempunyai niat sebegitu. Walaupun berapa kecil niatnya untuk memakai (as long as untuk perkara baik), Allah SWT bagi pahala. Allah bukannya judge daripada paras rupa, but niat. So please, biarlah Shila memakai tudung dengan cara perlahan-lahan. So, please…

    • kenapa setiap kali melayu nye komen mesti ade nk kutuk2 bajet cam diri tu bagus sgt. aku rase lagi elok kalau kita doakan orang tu selamat pergi/balik. atau komen yg membena ker cam, "wow bestnya dapat g umrah","semoga lancar perjalanan".. tak pun "semoga jejakakuit dijodohkan ngan anak nd lala,shyla tu" kan ade baeknya…

  3. Memang betul bila seseorang tu dah pakai tudung, Die wajib memakainye setiap masa. But I think, it's already good enough for her to start and try to wear it. Who knows one day, she will really wear it. U can't expect people to change a.s.a.p. She need time to get use to it. At least when she wear tudung, she cover from head to toe.There's other who just use T-shirt with tudung. We should motivate her 🙂

  4. aku memg minat giler kat shila

  5. psl tdung tu aku x ksh sgt…tp nd lala tu buat umrah gna duit mlm dia ke..?

counter statistics