Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Neelofa semasa kanak-kanak

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

61 comments

  1. spa tu neelofa??? org ssat khaaa……. ~first!

  2. hok mane ser neelofa nyer??? hikhik

  3. idung penyek x comel lgsung!!! haha

  4. fap fap fap tu….hahaha fap fap pariapppp

  5. budak yg dia dukung tu mst lagi cunnnnn dari die skg kn =p

  6. • ˚❆˛•˚ * 。❉ ˚ ˚ ˛❈˛ • ❄
    • ˚Hi ★* 。 • ❇ ˚ ˛❉˛*
    ❅✧Yauu ooll !✲ 。* • ˚。 ❆
    ° ❉ ° ˛*˛❅ _Π_____*。*˚❈
    ˚ ˛❆˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛
    ˚ ˛•˛• ˚ | 田田 |門| ˚❄

  7. Dua-dua cutie and beautiful girls…

    • Kalau tau macam ni lah punye cun dan body mavelous, awal2 gua kidnap dan bela sampai besak..last2 gua kawen sendiri. Huhuhu..hidup awek2 Kelante..lu org memang cun, happening dan terbodylicious, sebab tu Apex tetap kat Kelante walau offer datang macam2. Rugi tau kalau tak mendampingi awek Kelante, manja lembut dan original. Tapi sayang, ramai yg tersangkut kat kpg2 kat sana yg tanpa kemodenan. Kalau tak, bertapa ramai kewujudan bini muda kelahiran Kelante sekarang…hahahaha. Gua pernah layan awek Kelante, de best among the best..luar dalam!

      • anti si salleh yakub

        eee…tlg la "saleh yakub"…
        ko budget je kan…klu cantik luar pon..ko ingt cantik ke dlm tuh…nk cari bini…biar cantik hati dr luaran nya..bini/awek cantekkkss pon..tp prangai srupo setan..xguno deh!!hahahaha

        • saleh yakub ni awek kelate sebenornye. naik lif tekan sdiri. mmg bangsa dorang jenih perasan tak abis. tk logik lgsung org klantan comel2.. mmg la ada sorang dua ygcantik. sama cam negeri lain gak. tp x suma cantik. yg hitam bkerak pun ramai.

      • macamlah kelantan je ada awek cantik. memang kau ni tak pernah jalan2 negeri orang kot

  8. mana ada awek kelate cun melecun semuanya….sbb dulu saya belajar kat kelate xdelah semuanya putih ada jugak yg hitam birat…setiap negeri ada yg cantik ada yg cantik…mana2 negeri pun samalah…ada kat negeri lain tu awek dia lebih cun dari awek kelate tau…..

  9. BARU PERASAN KE YG MUKA LOPA NI ADA IRAS

    SI EF..?

    TU SEBAB SI HI TERHEGEH2 dgn SI LOPA NI..

    KERANA RUPA DIA SEAKAN BEKAS “JANDA” NYA…

    🙂

  10. aku pun ms study dl ramai gak kwn gan org kelantan nie…tak lar semua nye cantik…itam rentung pun ramai…dia org nie bersifat kenegerian yg menyampahnye…pd aku sm jer dr negara mn2 pun semua ada yg cantik n tak cantik…tp apa yg aku tau org kelantan nie nak cari yg pembersihnye ssh la skt…pnh housemate gan org kelantan(dia bt master) sbr jer ler bab2 menjaga kebersihan…pd pengalaman aku lar…

    • aku ingt jer aku jer yg perasan dorang ni pengotor. Rupe2nyer bila dah jumpa ramai kwn dr mcm2 negeri, dorang pun bpendapat sama mcm aku sbb masing2 ada exprience ngan spesis ni. pastu yg paling aku tkejut, kawan aku pnah ckp, mak dia n jiran2 kt umah dia ada pesan kt dia yg kalau nak carik bini, jgn carik org kelantan sbb dorang ni pengotor.. Ya ALLAH, baru aku tau, rupe2nyer mmg sume org dh tau psl peangai spesis dorang ni. Mekap mmg mabeles. kalu yg bibir merah mnyala n berbedak mcm tepung gomak tu mmg identiti dorang. kalau x siap dr ujung rambut smpai hujung kaki, mmg x kuar rumah la dorang. tapi kebersihan tahap org dunia ke3. in mmg fakta. kawan aku org sebelah sana siap buang pad yg dh pakai tu bawah katil. fuuuhhhhhhh! super pengotorrr

      • Ha…tau takpe….dulu Housemate oranG kelate pun penGoTor gak…PinggAN mangkuk SemingGu tak basuH buat tak tau jer…tempat tido laGi la…yA aLLah hanya tuhan je tahu….memang nasib aku la dok 1 umah ngan orangg kelate tiga-tiga orang pemalas nak mampus…plak tu sangat berpuak2….last2 nasib aku dapat gak makcik kelate…..hmmmm 🙁

  11. dengki bdk selangor kk

  12. aku pnh kwn dgn boy kelantan…dia cite tym dia renovate rmh,ank tuan rmh pakai short n tshirt je…selamber dia je lalu lalang dpn budak2 kontrek 2…mmg la 2 rmh dia,tp agk2 la…

    moral of the story : nk tnjk yg dorg 2 very the emerika la….

  13. aku memang stuju ngan si manis nie.. pengotor abes…kalu bangun tdo xkemas katil hingga malam nk masuk tdo, mcm tulah katil dia… kalu bukak suar dalam tengah2 umah, dibiarkan suar tu aje. x di ambek nya suar tu masuk dlm besen plastic… cis, very der dot.dot.dot…

  14. aku raser everybody faced the same probs~~~ memang kotor euwhhh~~

    • ha ah. mmg betul. aku pun pnah tkena ngan dorang ni. kawan aku org klantan siap dia ckp kt aku. tudung dia pakai 4-5 kali baru dia basuh.. uuuuuuhhhhhh! mmg pesen PENGOTORR

  15. kecek tu berlapik sikit ore klatan tak la mcm ore n9 kikih harta sampai laki mcm bodo tunduk takut ko bini wat lama muka mcmana punklau uduh uduh situ la .ore klatan dok sebab siapa yg memerintah negeri islam tenguk la ore dulu wei.

    • jolo2… kecek ikut sdp mlut jah.. baso mlut jenih x dok insurans… ramai benar y x puas hati dgn org kelantan pe hal? x ley trima knytaan ko guano???!!!!

  16. tak puahhatilagi dgn komen yg atas atas tu gi dulu baru cakap kelantan kotor ko bersih tapi….klau gi mekah cuba cek tandas dia bersih ko tidak.nak kena nampar ko

    • mek roghni, ni pndpt kitorang ttg org klntn. mmg ramai yg facing problem mcm ni. dan ini adalah fakta yg kami sdiri alami. aku dh agak dah… misti ada yg sentap bagai ni. tp aku x heran sbb dorang ni mmg perasan bagus. kalau yg elok2 dorang jer laa. aku pun x tau tang mana yg elok. kalu tnya satu msia ni, mmg ramai yg x suke ngan korang. sbb korang ni bajet bagus n bajet cun. pantang ditegur. kalau ko nk tau ini adalah salah satu sbb korang ni most annoying ppl. This is view of malaysian.

      • weyh jun..kalu nk berckp tu biar guna otak sikit la..ko ingt negeri ko n negeri2 lain tu bagus ker?? perangai cam setan de la..mngikut aku la kebykkn bdk2 cam ko ni yg bukn dari kltan ni banyak prangai x elok..klu bab mkn aishhh cam ala2 setan..bunyi mulut bagai..

  17. hoi cakap lok sikit

  18. yekkkkkkkkkkkkkk org selangor dk minum air tahik,,,,tu la selalu gi selangor minum air mineral diorang rasa mcm tahikkkkkkkkkkkkkk yekkkkkkkkkkk

  19. org negeri mana pom sama pengotornye……sy sewa umah ngan budak terengganu, selangor , perak, johor dan perlis…hampir semua pengotor….bilik air penuh ngan sampah, pinggan mangkuk, periuk kuali kalau guna tak reti nak basuh…..sikap pengotor ni bukan sbb negeri tp diri kita sendiri…..

    • kelantan mmg pengotor. masalahnye sume org dh tau!

      • ko ade bukti yg nyata?? sila tunjuk kat aku? for your information, rakyat klantan la yg byk bg sumbngan dlm ekonomi negara..ko sedar tu sikit..pegi la ceruk mana mesti rkyat klntan yg ade..huuh..

  20. masalahnyo..orang kelate la paling byk huni kat selangor ni…dgn kau2 skali minum air najis..bodo..suke2 kau jer kata air kurniaan tuhan macma gitu…

  21. semuanya bodoh kat atas ni..entri ni psl si lofa ni time kck2 dlu..yg korg gaduh psl negeri la kotor la pehal!…bnda kecik cmni pun gaduh..nmpk sgt mentality korg smua ni mcmne

  22. apasal lar sumer…
    duk mngutuk negeri org jer…
    pasal lofa smua duk kutu ngeri kelate kater mcm2..
    smua samer jer..
    ngeri n org smua sama..
    plbagai…
    fikir2 n renungkan la yea….

  23. bakpo dok benci klantan sesangat ni nampar birat dimuka tu baru tau

  24. yang atas tu komen mcm mcm kawe naik angin slalu

  25. mcm mana pun kelantan no 1 kah kah kah

    • sadisnyer org kltn

      sian kt org klntn. x abis2 perasan bagus. booooooooooo! no 1? apa yg no 1 nyer? sadisnye aku nengok tahap bajet bagus korang ni

  26. tengok belum apo2 nak nampar orang…apa la..astagfar la weh..
    telinge pon nipis..

  27. yg penting oghe kelate pandai2 belako,org selangor pandai tiru jer lebih kk….blk jawa nuh2 cuh22

  28. mungkin xsemua org kelantan pengotor, tapi sepanjang aku hidup, sekalipun aku tak pernah jumpa org kelantan yg bersih. Luaran nmpk ok, tp pengotor giler… biarlah diorg kawin sesama diorg jer, diorg jer bleh terima budaya pengotor!!!

  29. bodo ko blako? kalu doh ngotor tuh mano2 negeri pon supo tulo yo jah heh. po taik blako kecek. ptuih. bodoh!

  30. assalamualaikum..kesian mereka2 ni,Allah bg cantik2 xbersyukur..dh besor panjang,tak menutup aurat plak tu..kalau kita kata dan tegur,mereka2 yg xmenutup aurat ni kata kita jg tepikain la,mengutuk la,xda keja la mcm2 lg..mesti la kita kn kata n tegur..xkan nk tegur kt pokok plak..kena la kata pada orang supaya berubah…mudah2han artis,orang biasa,,isteri pemimpin dan wanita2 islam yg x menutup aurat tu kembalilah kpd al quran..buat yg Allah suruh tinggal yg allah larang,moga kita semua terselamat dari api neraka allah yg maha dasyat..kena kaki mengelegak otak…

  31. dah la mengutuk psl negeri ogr tuh,negeri org nih.anda cermin lh diri anda sendiri.apa dh org tua2 ckp 'UKUR KAIN D BDN SENDIRI'.

  32. kalo slalu brsangka buruk , buruk la yg kite dpt. setakat ni, sy sentiasa dpt roommate & housemate org klate yg baik, rajin masak & pengemas. kalo kite kutuk mengutuk, bergaduh sesame melayu…smpai kiamat la melayu ditindas bangsa lain. trlalu cerewet hal kecil2, fikiran nk memajukan bangsa & agama langsung xde.

  33. suke2 ko je nak kate slangor mnum air taik bagai la.balik jawa la.tak semua orang selangor jawa.jhor lagi banyak jawa ok.yang penting kami semua tak pengotor.klantan p balik negeri klantan la.dok myemak kat slangor buat ape.pastu nak tunjuk bagus dressing ala2 keyel.phuuuiiiiihhhhhhhhhhhh…

    • pembenci selangor

      helo!!!!!!!! are sure rakyat selangor tu pembersih?? meh aku nk habaq mai..aku dari zaman matrik smpai la sambung master dpt housemate bdk selangor..ms matrik gler pengotor bdk selangor..masa tido after mkn x gosok gigi..bgn tdo trus mkn..apakah itu dipnggilpembersih??? time degree lg la truk..bdk selangor buang pad bwh katil..please la…renung2kan..

  34. orang klantan baget lawa.. berlagak baru tengok bandar… orang bandar puas dh weh, xde laa terlebih over mcm awek2 klantan.. pompuan klantan berlagak baru kuar ulu hutan mane.. sampai bandar terover dressup.. mane boleh kalah… berlagakk,, baget cantek.. padahal makan budu busuk.. wekkkkkkkk

  35. nape neelofa ni macam makcik2.. siap ade taik lalat kt muke.. klakar je.. patu cam lupe daratan lak awek klantan ni.. berlagak mcm dok lahir kt kl je.. org kl or slangor pn x gitu.. tp aku igt2 muke dia ni agak femiliar cam artis makcik2 ni.. dulu ade blakun sembilu.. mak zeti.. sape tah name dia.. sebijik muke dia mcm makcik tu.. kampung laa awek klantan ni.. perasan vogue

  36. semua negeri pun sama je…perangai setiap individu tu berlainan…tapi laki saya pn org kelate jgk…dia pengotor…yg penting setiap individu mempunyai perangai yg berbeza-beza…setiap manusia mempunyai akhlak dan tingkahlaku yg berlainan…jangan kerana beberapa orang yg kita kenal kita terus membuat andaian

  37. ada dua pula kanak2 ni..mana satu ya..takpa la..dua2 pun kiut..hehe

  38. Korang x payah la nk timbulkan bnde2 knegerian ni~ !malaysia ok~ ni tak, sampaikan hal laki kao pon kao cite kat orang… 2 dah kire buke aib suami tao tk?

  39. fuck nelofuck

  40. aku respect org klate wlupn aku org trgganu..!!!!

  41. pengkritik bebas

    ala comel2

  42. muka x berubah terus

counter statistics