Wednesday , September 28 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Nita Hamzah di Parti ke-20 Eh! yang seksi

Gambar Nita Hamzah di Parti ke-20 Eh! yang seksi

Selepas beberapa bulan berpisah dengan Zahid AF2, Nita Hamzah Malaysian Idol telah muncul di parti Eh! yang ke-20 tempoh hari. Pakaiannya yang daring menjadi tumpuan pada sesi bergambar parti tersebut. Namun kita ketahui Nita kini juga sudah mempunyai pasangan kekasih bergelar E.

Sumber inspirasi: Mangga Online

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

23 comments

  1. Fuh, menggeletar ***** aku tengaok die pakai macam ni.

  2. john dengan labunya

    berpeluh aku tgok dia ni..makin sexy…mampottt…tt..t

  3. dr dulu dia mmg seksi…then masa kawan ngn zahid, zahid xsuka dia seksi…bagus pakaian dia xdak camni..ni dah putus dia seksi balik…adoyai..pape pun cun dr awek baru zahid…

  4. tak cun langsung…muka takleh blah pastu pakai lak mcm tu ingat cantik …lg memburukkan rupa tu…

  5. astafirullahalazim……insaflah….

  6. lu pikirlah sendiri

    buat adik kecikku tegak je………

  7. baek tak yah pakai baju.. warna lebih kurang warna kulit jerk… umat akhir zaman

  8. hahaha…baru nak ckp warne bj da same ngn kulit..kalu menyorok blakang kulit pokok konpem org xperasan….haha..tembam duu bawah tu adoiii

  9. mcm aku nk sepak terajang jer muka betina nie…

  10. muke x lawo..prangai mcm pelacur..bgs!!

  11. asenya aku tenampak sesuatu…rejeki

  12. nak lawan keseksian awek baru zahid..dia tercabar dgn awek baru zahid..lebih seksi dr dulu..huhuhu..padan muke zahid..

  13. lorhh…untung btul designer dia kn..xyah susah pyh nk jahit kain, pastu pki balut aje pun da ble untung riban2…

  14. iskh,iskh,iskh…tak senonoh betullah minah ni.ketat gile dress dia ni sampai menampakkan sesuatu yg tak patut ditonjolkan (leh tonjol kat suami sajer).mcm desperate pun ade aku tgk.nak cari publisiti murahan ler tuhh..hoh..

  15. tengok sekali nak lg! tengok 2 kali nk byk lg!

  16. xlawa pon…. 2 syok sndri nama nya…
    ada mcm2 lg fesyen y ley nmpk seksi tp anggun lg menawan…
    tp nape pilih mcm nie…
    nmpk sgt murahan… mcm perempuan murahan…
    the point is: salah pilih gaun…

  17. damn ugly…

  18. muke dh macam biawak dah

  19. buat ape tayang kat orang lain kalo ade aset pun..basi dah…

    simpan untuk suami….lagi baik dapat pahala…ni lagi tambah dosa…bawak2 bertaubatla kite kot2 esok da xbernafas lagi

  20. Adik manja ku dh beringus x xhn ……..

counter statistics