Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Nur Aliah Lee bersama teman lelaki baru?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

13 comments

  1. Ya Allah, janganlah kau balik kan hati kami sesudah kau memberi hidayah..

    Ya Allah.. dunia yang semakin di penghujung zaman

  2. jumpa depa kat genting masa new yr..
    makan sebelah meja lagi..
    sgt cantik….n lelaki ni chinese look..
    muka pun sama…
    aliah, bf, cute boy around 12 yr, n women around 30yr(pakai tudung).
    cantik..

  3. teruknye aliah lps bercerai..

    • Teruk apa pula, dia berhak untuk cari pasangan hidup sendiri.Kan dia da cerai bukannya isteri orang lain pun.Kalau ada jodoh mereka boleh kahwinlah.Tengok Aziz tu dia da khawin dan cerai balik pun.Tak ada orang pula yang mengata tentang dia. Ini life dia orang
      kita tak berhak komen atau menyibuk.

  4. takde org nak bimbing dia

  5. dia tukar agama ka

  6. mmg la bukan isteri org lain pun..tapi perangai tu teruk..masa ngan aziz dulu elok je pakai tudung..aziz bercerai tu tak ada jodoh da..sbb tu tak ada org nak komen..
    kita berhak untuk menyibuk kalau tak smua org pun selfish..

  7. hmm..tu la, bila ditegur sbb mmg salah, dikatakan menyibuk or jaga tepi kain org…dah tak boleh menegur,maka bebas la melakukan segala kemungkaran..Allah ni Maha Mengasihani, kadang2 Dia x bagi 'Cash' pun..tu yg masing2 bebas buat kemungkaran sesuka hati…

    Wallahualam..korang nak kritik aku, kritik la..aku bukan perfect pun..aku just cakap apa aku rasa mmg dah terlampau banyak jadi depan mata skrg..jgn kata artis, ANYBODY!…kalau x caya, cuba la korang tegur budak2 yg dating kat KLCC ke, tgh berpelok sakan, cemolot and pakai sexy..sure korang tau apa jawapan dia org kan?

  8. ish2…..u pkai tudung lg cantik….seriousssslyyyyy……..

  9. Mungkin ini yang dia cari selama ni…Nauzubillah…

  10. aduh.. pedih rse hati aku tgk pompuan idaman aku jd cmni. kalo ko milik ku.. hahaha serius, geram gile ngan laki tue, gi la bimbing die ke? aziz pun bodoh cm anjing, dah tau ko bwk org masuk islam pandai2 la jge, ni x gmba last tue, siap ade botol2 arak t'susun rapi tue. eeeiii geram betul aku, kalo la aku dapt….hahahahahaha

  11. Sedihnya..knp smp jd mcm ni…dah x tutup aurat….Allahuakhbar..moga diberikan hidayah kpd nya…

counter statistics