Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / gambar Nurul Syuhada berbaju kahwin

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

12 comments

  1. 1st!
    cunnn….!!!!

  2. hahaha..ko ni akal udah jd penghuni setie web aib kan artis ni ek…hahaha..kate nk kawen dgn paiz tu xjd plak…besela artis tuko2 pasangan nk eran ape

  3. bukan apa bro…haha..web ni je slalu update…y lain jarang2…
    ko ada ke web y slalu update web dia??aku bosan gak lau asyik2 web sama je…tp mmg aku suka tgk pasal2 artis ni..haha…suka kutok je byk…

    • hahaha..same la kite..yg terok2 tu mmg kene kutok la..xkan nk puji plak kn..dh mmg artis sume hancur..nk wt cmne..hahaha..ko tgk web ni..sni byk gk psl artis2 gle2 n seksi2..hahah..yg terok2 la. .www.skycrewz.net/blog..bleh same2 komen kutok2 artis yg ampeh tu..hahaha

  4. wah!!! dah 'otw; nmpkanye… semoga smpi jodoh dia dan terus berkekalan… amin

  5. haa ni lagi satu gambo outdated dari media malaya…
    gambar ni dh publish kat majalah nona dari tahun lps lg…
    ko baru nak tayang gambar ni…siap tulis watermark besau2 lak tu!
    nampak sgt dah kering idea dan bahan cerita yg nak ditulis kan?
    jgn mare ye 🙂

  6. korang yg masuk web ni pastu kutuk2 la bangang.. da masuk umah org dok maki2 org lak..bodo tahap tapir..aku suke web nih pasal salu updated compare web web lain!! teruskan media malaya

counter statistics