Saturday , June 23 2018
Home / Lawak Jenaka / (Gambar) Panjangnya lidah minah salleh ni

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar ...

10 comments

  1. yuck!
    lebih dari dagu tu!

  2. panjang lidah dia…kalau french kiss mesti sedap

  3. Kalau jilat butu tu pasti sedap…

  4. amboi3… klu kena lidah minah ni… tentu ngiluuuuu……

  5. mesti dia ni jenis suka menjilat….batang pun dapat dililitnya…puass..

  6. dah mcm setan dah…

  7. Unblock any websites by using proxy.my. Surf any website without trace. Protect your privacy!

counter statistics