BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Wednesday , September 2 2015
Home / Lawak Jenaka / (Gambar) Panjangnya lidah minah salleh ni

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

10 comments

  1. yuck!
    lebih dari dagu tu!

  2. panjang lidah dia…kalau french kiss mesti sedap

  3. Kalau jilat butu tu pasti sedap…

  4. amboi3… klu kena lidah minah ni… tentu ngiluuuuu……

  5. mesti dia ni jenis suka menjilat….batang pun dapat dililitnya…puass..

  6. dah mcm setan dah…

  7. Unblock any websites by using proxy.my. Surf any website without trace. Protect your privacy!

counter statistics