Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar Peribadi) Salamiah Hassan Seksi

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

15 comments

  1. ya Allah tak takut kepada Allah ke?…

  2. dia x takut la tu kalo gitu la gayenye..malu tgk org tua brpakaian cam gini..

  3. ORG TUA TAK SEDO DIRI..HOT TAK SEDAR DIRI HOT NENEK
    HOT FM PUN TAK MCM NI..

  4. salam,makcik life not begin in 40 k.kita org islam.makcik pkai tudung lg cantik.makcik ni dlm umur kita mcm ni kubur dah kata mari.pk2 lah makcik.kesian kita tgk bangsa kita.dah ikut barat abis.pk lah makcik ya….apa pun jgn tggu seru.agama kita tak penah ajar begitu.wasalam

  5. perasan tak kat gambar last tuh…belakang tuh ade botol arak….go to hell lah org tue bangat!!!!!

  6. terkilan, malu semua

    salam….ya..allah..malunyerlah tngok…..sedar2lah..umur nmakin lanjut…spatutnya tunjuk teladan yg baik tuk anak dan cucu……………malunyera rrrrr walaupun kiter bkn tergolong dlm fmly ko..tp sbagai saudara sesama islam…aku malu tngok kau mcm ni……..so bertaubatlah………………

  7. ketiak hitam shial !
    malu je bergambar~

  8. patut panggil hot sl*t je! wth with last pic yg ada botol liquor n celebrate xmas??!?

  9. t'lebih hot dh nih

  10. Kubur kata mari..rumah kata pergi

  11. PERH…..KLU CM NI,AKU PN NAK…

  12. mak dgn anak pun sama jer,,x takut mati ker?????????
    dah xingat tuhan..

  13. sedap main nih

  14. kalo lah dia sudi jd sugar mama aku! ;p

  15. macam cibai..aku bet dia ngan anak dia pernah buat groupie sama2..

counter statistics