Saturday , December 3 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar Peribadi) Zahida Rafik yang seksi

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

20 comments

  1. moga Allah tunjukkan kita semo jln yg benar

  2. smoga ALLAH m'bkak pntu
    atie artis Malaysia untk
    b'taubat

  3. KENAPA LH DORANG NI SUKA SANGATNAMPAK KN PERHIASAN WANITA EEEE TAK TAKUT KE

  4. BUKAN TAKUT APA…TAKUT MATI TAK SEMPAT BERTAUBAT……..

  5. I pun tak tahu apa nak cakap. Dia orang ni kenapa suka sangat nak mendedahkan badan mereka kat public .Kalau nak ikut fashion ada banyak baju-baju yang moden yang boleh tutup aurat. Mereka tu tak semestinya pakai baju yang terbuka sana terbuka sini.Belilah kain yang panjang sikit kalau nak jahit baju itu.ni macam orang miskin tak cukup duit je beli kain semeter je buat baju.Artis macam mereka ni bukannya jadi contoh bagi masyarakat tapi jadi sampah je.

    • diorang sememangnye dah terasa bahang NERAKA… tu yg pakai camtu…. ^_^ tapi ramai juge yang jadikan artis ni sebagai idola… aku pun xpaham la… dah alang2 nampak lurah dendam tu, baik telanjang jer terus… same gak dosa nyer… ADER SAPE2 SOKONG PENDAPAT AKU??

  6. xpe..mrk bahagia ats dunia je nih..

  7. adakah itu botol2 arak yg kelihatan in some of the pics???

  8. nak tahu?..zahida rafik antara artis yang membotoxkan diri selain jasmin hamid..si artis cecupak n sapa lagi sorang ek..tak ingat- pengesahan dari aku- nurse Hukm…

  9. rasenye dulu lagiii caantik..sweet jee..skarang ni..bonyo mukenye…hmm..tak bersyukur btoL !!

  10. sibuk betol org2 mlysia nie.a disgrace to malay race.

  11. MMG BEST LA HANG… PAKAI DULU X LEH KA….

  12. HANG NI PUN KENAAAAAA RAHHH… SAMPAI X DA BUAH LAIN NAK BUH KAT DADA….BUH LA ANGGUR KA… CEREMAI KA… BARU MANIZ….

  13. Buah dada tu terlondeh sudah ntah berapa mulut yang dah hisap dan ntah berapa bnyak tangan raba dah…dan ntah berapa bnyak butu yang hinggap kat buah dada tu

  14. daripada tunjuk skit baik tunjuk semua terus..nk tgk gak besar mane..

  15. owh.. ye ke?? xkan diorg wat kat hukm jer kot…
    duit banyak, g arr wat kat luar negara… hehehe ^_^

  16. besarnya !! bahan melancap ni hahaha

  17. bley arr wat cover playboy nti..

  18. Buah dada, buah dadu , buah zahida, buah kerem ,buah lisut ……….(faham2 dah lah)

  19. nak bagi org geram ke

counter statistics