Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Perkahwinan Datin Tengku Zawyah, bekas isteri Datuk K

Gambar Perkahwinan Datin Tengku Zawyah, bekas isteri Datuk K

Tengku Zawyah Tengku Izham, bekas isteri kepada Datuk seri Khalid telah selamat dinikahkan pada jam 11.06 pagi tadi di Hotel Royale Chulan.

Tengku Zawyah telah menerima mas kahwin sebanyak RM501 beserta lima dulang hantaran berbalas tujuh dulang dan juga wang hantaran sebanyak RM38,888.88. 

Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-fouziah-gous-bercuti-mediamalaya

Sekitar Honeymoon Fouziah Gous, suami & anak (9 Gambar)

Berikut antara gambar-gambar Fouziah Gous dan keluarga menikmati percutian bersama di Langkawi, Kedah sempena ulang ...

20 comments

  1. Hahaha.. Dh tua wt kawen mcmni mcm org bujang plak..tp ape nk eran..duit bersepah..

  2. masa dulu kawin dgn datuk k x blh glamer mcm la ni,,hantaran lebih pada anak dara lagi aihh, tah2 x blik modai laki dia dpt bini yg dah nak menopous

  3. Gila la korang ni komen mcm ni. Ntah hapa hapa. Cakap macam tak ada agama. Cakap mcm mak korang semua ni bukan pompuan.

    • cik sakura,

      biar la diorg nk kata apa pun.

      dh mulut penuh air liur basi, xbasuh.

      kita patut nya sokong.

      bkn nya mengata.

      TQ.

    • tul2…duet dia..lantak la..at least nikah gak.dripada berkepi ke hulu ke hilir dgn apa2 hubungan.ok la neh..dia nk move on with her own life.x pham aku manusia2 skang neh..nk mencaci x bertempat

  4. perghhhhh…… duit hantaran lebih dr CT tu….. mhal gak ek jnde nie…. kuikuikui

  5. Doakan jer kebahagiaan rumah tangga dia..bukan mengeji…

  6. bkn dia yg mahal tp laki dia yg byk duit..

  7. TAHNIAH WAT KEDUA MEMPELAI..ITU NAMANYA JODOH..

  8. Kalau ye pun, jangan la kata tak berbaloi dapat bini yang nak menopous. Kekuatan perkahwinan bukanlah terletak pada sex semata-mata. It is about "soul-mate", yang setia menemani kita untuk bahagia. Lagipun Tengku Zawyah ni banyak menderita masa zaman CT kahwin dulu, bayangkan suami kahwin lain dan dapat liputan satu M'sia..

  9. Alhamdulillah & thniah dgn perkahwinan ni..Apapun, dia janda meletoooppp!!!anak dah bersepah, nak buat apa nak anak lgkan?? dah cukup pun..mcm ct tu lain lah kena workhard nak dpt anak…Udah2 lah dia derita dulu dgn perkahwinan bekas laki dia ngan mek Ti..ni time dia lak nak happy..anway congrats once again!!

  10. lg lawa dari siti..

  11. ~Congrats to TZ!!~

    (^^)

    sudah2 lah dengan cerita amek laki orang lah, menapouse lah, mandul n mcm2 lagi

    tu sume citer lama…..

    masing2 dah move on!

    semoga berbahagia utk sume

    http://www.izzlatif.blogspot.com

  12. cantiknye ..semoga berbahagia..

  13. Yang mengutuk tu apa masalah diorang? Sakit jiwa ke? Depa ada duit, depa punya pasal lah. Untuk Tengku Zawyah, Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk mu. Tahniah, semoga bahagia sehingga ke akhir hayat.

  14. semoge berbahagie selepas menempuh dugaan idop dari Allah S.W.T..

  15. Alhamdulliah! ketemu jodoh, semuga kekal hingga ke surga. Amin.

  16. alhamdulilah dia ketemu jodoh yang lebih baik dari sebelumnye. I have seen how she suffered and how she makin hati during the whole affair between her previous husband and the darling of malaysia. she's a women with dignity and I have high respect for her. Not only that she walked away from her first marriage (because someone else wanted her husband), she also left the marital home to make way for the "new wife" and she has never said a single bad words about the "other woman". She deserves this happiness and i wish her all the beautiful things in life.
    p/s those losers giving negative remarks… – i suggest you channel your stupidity elsewhere!

counter statistics