Sunday , May 28 2017
Home / Dunia Artis / Gambar perkahwinan Fezrul Khan & Hafizah (2 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Nassier Wahab dianugerahkan DIMP, bawa gelaran Datuk

Sekalung tahniah kami ucapkan buat penyanyi popular era 1980-an, Nassier Wahab, 55, apabila dianugerahkan Darjah ...

8 comments

  1. congrates !!!

  2. mcm mak janda anak 5

    • Woww..nasi lemak 3.00 ringgit special edition ni!!!! Dah sah kena uli siap2 awal…untung ko Fezrul dpt makan kenyang sorang2..lagi2 bila nasi lemak + susu..FUHHHH..tak dapat nak bayangkan! Ni lah idaman sang suami..baru puas.

  3. Ni kan couple yg pergi honeymoon few months back ke kat one of the Pulau gambar kantoi kat Facebook tu?? Baru nak nikah erk???? Laaaaa rasa dulu baru confirm nak ke???? Baguslah…tak lah menyesal nanti dah bayar duit hantaran mahal2 tapi performance hancusss…kopek pun leh tahan!! Congrat bro…

  4. altomen taroo

    kenyang2 mamat ni

counter statistics