Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Gambar perkahwinan Fezrul Khan & Hafizah (2 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Natasha Hudson kini berimej baru berpurdah

Pelakon dan model terkenal, Natasha Hudson mulai tampil dengan imej baru kini berpurdah. Umum ketahui, ...

8 comments

  1. congrates !!!

  2. mcm mak janda anak 5

    • Woww..nasi lemak 3.00 ringgit special edition ni!!!! Dah sah kena uli siap2 awal…untung ko Fezrul dpt makan kenyang sorang2..lagi2 bila nasi lemak + susu..FUHHHH..tak dapat nak bayangkan! Ni lah idaman sang suami..baru puas.

  3. Ni kan couple yg pergi honeymoon few months back ke kat one of the Pulau gambar kantoi kat Facebook tu?? Baru nak nikah erk???? Laaaaa rasa dulu baru confirm nak ke???? Baguslah…tak lah menyesal nanti dah bayar duit hantaran mahal2 tapi performance hancusss…kopek pun leh tahan!! Congrat bro…

  4. kenyang2 mamat ni

counter statistics