Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Perkahwinan Nana Era.fm dan Brian Hitz.fm

(Gambar) Perkahwinan Nana Era.fm dan Brian Hitz.fm

54634546

Akhirnya Nana Era.fm telah menamatkan zaman bujangnya dengan jejaka pilihan, Brian yang juga merupakan orang kuat di sebalik radio tempatan itu Era FM. Dengan pilihan berwarna putih, kedua-dua pengantin tampak berseri-seri. Lagi gambar mereka beserta hantaran di’bawah.

11474376

19404912

11693054

29496244

49984484

91916029

98857860

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

24 comments

  1. sama cantik sama padan
    semoga bahagia hingga ke akhir hayat

  2. Tahniah…. Semoga bahagia berkekalan hingga akhir hayat…amin. Tapi pesal ade hantan gitar? ke replica je tuh… x sesuai aaaa

    • hahah…sori nana, replica aku kate. member tu rege RM10K 😉 …. ic ingatkan brian ni bumi srwk (iban ke bidayuh ke etc) mix cina-india.. encem.

      • tah ko ni..mahal tu beb..RM10K..kalau derma tu dapat gak balance dosa2 yg dia dah buat o.0

        • tol tu…. hubby dia tu mualaf kan, pesal le dia x bg Al-Quran ke (ke dah ade, sori aa x prasan), pakej umrah ke haji ke, lagi le bermanfaat… apa lah tujuan bg gitar tuh…. nk suh dodoikan dia tido kot

  3. tahniah nana..semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat…sama cantik..sama padan..idup org muo!

  4. first time opah tgk hantaran gitar ni..
    hihihi

  5. nana..kene ingat..awk yg kene bimbing suami awak dalam hal ehwal Islam..jangan suami ajak clubbing minum arak, awak pun ikut..pasni dah bole pakai tudung la ye..

  6. TAHNIAH LER..Moga2 bahagie ke akhir hayat..
    aq coming soooooonn..tungguuuuuuuuuu.

  7. nana ni mcm byk duit sgt je..bg kete merc laa..hahahah..tah2 duit laki die je..koje dj je..mcm la byk sgt die berlakon sume..tp kawen dh rupe jutawan je..tahpepe je..

  8. bg quran pn tah tau bc idak deme ni..hehe

  9. suka hati dialah nak bg hantaran apa cuba klukmu khwn kena ptikankn mcm2 tntu korg mrhkn jd itu hak msg2 mnjkn ksh syg yg ptg dh nikah&dah beli sdhlah biar m`njd kengn je ok..tkbek ktk2

  10. Enter text right here!maybe suami dia mnt men gtr tulah cra nana tjkn ksh syg&supot suami dlm career stop critic slgi dr blm selesai

  11. chantek amat. semoga bahagia!!

  12. ya Allah cantiknye dorang ni
    kagum sgt tgk nana sebenarnye.. dulu die x cantik pon
    makin lama makin cantik lak tgk die..
    especially masa kahwin ritu…
    siyes terpesona tgk die.. walaupun make up simple tp die cantik sgt…
    mmg sama cantik sama padan=b
    semoga bahagia ke anak cucu…

  13. aku nengok sekali pandang muka brian ni dah mcm muka faizal tahir….betui tak?

  14. betul laa nana….nih dulu muke ade problem kan?…skang dah licin…mmg cantik la jdnyer….so apa rahsia nana?…i pon nk kawin gak tak ame lagik nih…

  15. tahniah buat nana & suami. selamat pengantin baru & semoga berkekalan hingga ke akhir hayat

  16. congrats….memang sama cun sama encem…mmg muka brian cam faizal tahir kn..moga berkekalan ke anak cucu..sehingga hujung nyawa…amin..

  17. smoga kekal
    🙂

  18. i wanna kill nana, she took brian from me.
    if i didnt get brian, no one will

  19. Huahua.ko nk kill nana watpe.xde pekdah.doakn je la diaorg bahgia. juz,kesian kt brian dpt bekas saki baki orang lain kan.Byk sabar ya brian. Buat nana, E.K. kim slm byk2. Ingat memori u dgn dia jual burger mlm2 kt banda mua tuee.i no wat u did.huahuahua.

  20. ek'eleh minah ats nih.. jelez la tuh!

    yela kn dulu sme2 merempit, skunk nana da glemer dpt husband pon kaye

    mule la kuar sifat kedengkian jahil dier…

    jeles eh nana jgk, hah dah g msuk af, dpt glemer cm nana era tuh…!!

    tu pown kalu glemer lah..hahaha!!

    ape yg die dh bt tu antara die ngan tuhan, ko xpayah nk timbangkn dier, timbang diri sendiri lu overweight ke x.. kalu ye pegi2 la bertaubat jgn taw buat jer!! tuhan skunk baya cash no hutang2..tmbh2 ngan manusia cemburu mcm ni, kne lknat je…..astagfirullahh.

counter statistics