Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Pernikahan Mawi Ekin

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Majlis Pernikahan AG Coco dan Zuliana Eusoff (4 Gambar)

AG Coco, seorang gitaris kumpulan Indie popular Hujan atau nama penuhnya Mohd Hezry Mohd Hafidz ...

18 comments

  1. ini barulah muka pencuri habis. amik dari mstar lg..

  2. Wahahhahahaaaa… kantoiii!!!

  3. mat rempit ni adalah admin izyan.com yg sentiasa sakit hati dgn penampilan media malaya. aku tidak bacul seperti kau yg buat moderate komen di blog izyan.com

    ps: gambar ni aku ambil dari blog ko bukan mstar, itu pun tak dapat detect.

    @honeybee, saya memang sengaja curi gambar dari blognya kerana dia (admin izyan.com) lebih kerap berbuat begitu.

  4. xda bukti pn ako curi gmbr ko. bnyk kli. ko yg kerap curi gambr2 dr berita2 online dn blog2.. sedar2 lah ckit, bkn gmbr ko jg tu… dn jan lupa promotion izyan.com wlpun kna fitnah berulang2 kli.. pirahh..

  5. amik gmbr dr web org lain tu kira ok le msh tp siap letak watermark diri sendiri pla, hasil org lain, dia pula yg nk glamor kononnya hasil peluh dia.. pirahh, watermark pn biarlah yg cntik, ni huduh tahap cipan, ni nk letak 'izyan' lagi siap nak buruk2an orang lagi tu. ketara sngt la bro..

  6. wah gua sokong sma lu admin izyan

  7. pandai gile admin izyan dgn mat rempit ni komen guna nick lain-lain tapi nombor IP yg same.. ^_^

    aku tak perlu buktikan kebodohan ko mencuri gambar² dari sini sebab search engine dah buktikan segalanya.. (^.^)v

    mcm mane curi gambar dari berita2 online? ajar boleh tak? tak sangka pulak sesenang itu.. =)

    nasib ko la izyan pencuri, watermark tu mmg tujuan nak bagi ko malu.. =D

  8. bukan bg malu, makin rmi lawat web ako adalah.. hahaha. tak lawan dgn [[deleted]] .. guna akai sikit..

  9. Bukan apa..dah sekarang ni keadaan politik kaum tak menentu lepas tu ada lak orang melayu yang kerjanya nk menjatuhkan orang melayu lain je..ni yang marah ni…kita sepatutnya bersatu..bak kata dalam filem p.ramlee seniman bujang lapok…"dia punya rezeki dia makan, kita punye rezeki kita makan, apa salah kita makan sama-sama"…media malaya..bodoh…ko ingat dah otai sangat ke..siapa kata all this right by yours..suka ati aku la nk copa and save semua imej yang ada dan publish kat mana2..ko bukan pemunya harta..ini teknologi bodoh tiada sempadan…

  10. lantak ko la shah, penat nak melayan komen² ko ni ler..

  11. mmg menjijikkan,,
    nk mntah!!!!

  12. tahniah wat mawi dan ikin,,
    wlaupun x dpat dtg mjlis sbg pemint,,
    ttpi kami tetap myokong mawi dan ikin,,
    mooga bahagia hingga hujung hayat,,
    bkn stakat ke ank cucu aja..he3

  13. selamat pengatin baru buat ekin dan mawi.saya harap mawi bahagia bersama ekin hingga ke anak cucu.

  14. Mawi & Ekin?hurm…sesuai la kot…org ckp ekin dlu bohsia ek?mawi pun sme kot.dah balun ina byk kali,puas,tinggal…hehe…bgs la…pdn benar la klu mawi dpt ekin a.k.a ex-bohsia yg pnh kne balun dgn laki lain berkali2 (sorry kpd peminat mawi & ekin klu tersinggung,hamba hye berpendapat)…wallahualam…apa2 pun,hrp mawi & ekin bhgia hendaknye…korg mmg sweet…i love u guyz!!!

  15. peduli apa orang nak kata kan ekin dan mawi

  16. Mawi & Ekin over-exposed… Mengalahkan anak raja kahwin… Kalau cerai nanti, entahlah nak cakap apa.

counter statistics