Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Pernikahan Noh Hujan dan Mizz Nina

Gambar Pernikahan Noh Hujan dan Mizz Nina

Tahniah kepada Noh Hujan, 27 tahun setelah selamat bergelar suami kepada Mizz Nina (Shazrina Azman), 31 tahun. Majlis pernikahan telah berlangsung di rumah Mizz Nina di Ukay Heights, Ampang 10.20 malam semalam.

Noh memberikan wang hantaran sebanyak RM11,111.11 beserta mas kahwin RM888.88 bersama-sama tujuh dulang hantaran. Salah satu hantaran yang diberi ialah Ipad 2 keluaran Apple, woot!

Mereka berdua akan berbulan madu di United Kingdom, Rome dan Maldives selama dua minggu! Walaupun percutian mereka ini tidak membawa maksud ape-ape kerana jelas Mizz Nina masih belum memikirkan untuk memperoleh anak buat masa terdekat.

Lagi gambo after le jump.

Sumber asli: mStar Online

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

16 comments

  1. aku xpaham kenapa orang islam ade jugak yang nikah xnk tutup aurat mcm tu.. :'( sedeyh..apa perasaan die.. semoga diberi hidayah..

    • janji niat die yg betul… dari depa wat maksiat…doakan jelah dorang bahagia hingga ke syurga…hidayah 2 akan dtg gak satu hari t…x yah nk jeles sgt

    • kalau u tegur mizz nina kt sini pun bkn dia dengar… lain kali tegur depan2 dia…nk berdakwah biar la kena caranya bkn sosek2 kt blog hiburan

      bukan nak menang sapa2 tp kalo dah tengok blog hiburan terima je la gambar artis2 seadanya x kirala tutup aurat ke tak…kalo x nak tengok yg bertudung litup pegi la baca blog keagamaan..yg korang dtg sini buat apa? lepas tu cuba nak berdakwah sedangkan diorang x pedulik pun..kalo diorang nak berubah ..diorang sendiri akan buat mcm noorkumalasari…bkn dgn komen2 kat blog ni..

  2. Tahniah, semoga panjang umur dan murah rezeki,

  3. asl hantaran sket lak? kan pempuan tu kaye..bese mst byk2..hahaha

  4. congrets.. sweet jer.semoga berbahagia

  5. actually ayah mizz nina ni jenis humble n down to earth person.. ayah mcm ni la kena contoh..walaupon billionaire tp dia xmntk hantaran yg tggi utk anak pompuan die..xkisah pon status menantu mcm mane..xmacm sesetgh vvip..klu nk jd menantu msti dlm kasta yg sama..xbillionaire pon at least msti dlm fmly ade dato'..huh..anyway congratz =D

  6. setahu saya bapak mizznina ni memang seorang yang sangat baik.dia x kisah berapa yang noh nak bagi hantaran sebab dia dah kaya.bertuah noh dapat bapak mertua mcm ni.tapi x taulah bertuah ke tidak dia dapat mizznina sebab perangai dia masyallah tuhan je yang tahu.semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

  7. tahniah noh dan mizz nina

  8. tahniah noh n mizz nina…semoga hepy sllu dan selamat mlngkah ke alam prkahwinan….

  9. setiap org ada kekuranagn dan kelebihannya….at least doakan semoga jodoh kekal berpanjangan….selamat berbahgian ke akhir hayat

  10. sy mgucapkn bjuta2 tahniah kp bkal pngtin bru iaitu noh n misz nina smoga hbgn pkhwinan anda akn bkklan shingga ujug nyawa…dpt bby msti cute2 n encem2….

  11. slalu nya org yg minta hantaran tinggi2 tue org yg takde duit jer..orang da berlambak ngan duit x pandang pun angka puluhan ribu k pun..

  12. tahniah noh hujan n mizz nina..kekal hingga ke akhir hayat ok…

  13. cantik lah pelamin dia. berseri je. Tomok dgn ayu cam kelam sikit. tahlah aku kot yg mata bepinauw…

    well..both of them sweet..

counter statistics