Sunday , October 2 2016
Home / Isu Semasa / Gambar Perodua Myvi Extreme 1.5 2011 (3 gambar)

Gambar Perodua Myvi Extreme 1.5 2011 (3 gambar)

Pada awal bulan Mac yang lepas. Kami ada paparkan gambar facelift terbaru Perodua Myvi. Namun ia mengecewakan peminat kenderaan tersebut apabila ketika pelancaran Myvi 2011 pada bulan Jun yang lepas bukan seperti facelift di atas.

Rupanya facelift yang dipaparkan itu adalah Perodua Myvi model Extreme 1.5cc. Belum ada kenyataan rasmi oleh pihak Perodua. Namun kami difahamkan kenderaan tersebut akan dijual pada harga sekitar RM60 ribu. Lagi gambar Perodua Myvi Extreme di bawah.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

13 comments

  1. Ape ke mahei beno jualnyer..cehh..xde sape nk bli pn..wakakaka

  2. Wow dah lebih kurang mcm swift pula. 1.5 tu!!!

  3. imbas la balik tujuan penubuhan perodua dulu….keluarkan kancil utk golongan berpendapatan rendah..skrg semua dok keluarkan semuanya dah mahal2 blaka

    • yang peliknyer ramai pulok yang bodo pegi beli huhu

      • tidakkah anda terfikir ramai lagi orang diluar sana yang mengatakan bodo kepada orang yang membeli kerete sejenis dengan anda?

        bkn nk provoke…hak masing2 bos ;D

  4. pasni ramai la peniru2 myvi nk jadikan myvi extreme,,,senang j nk copy paste nih

  5. byk myvi convert to daihatsu…kenape lar harga makin mahal..hadoii aii

  6. ermm bLeh thn juak design kreta nihhhh

  7. bumper depan dah ganaz,,belakang ada diffuser ,,wow,,stylo,,memang x pernah nampak pun sebelum ni kat krete lain,,baguz2,,hrp2 myvi first model dapat buat jugak bodykit ni,,,cantek,,

  8. skali tgk mcm ad janggut plak kete nih..tua sudah myvi

  9. mmg kuning je ke color dia? color lain xda ke?

  10. killer price, small box wif hi price, bodoh betul sapa yg beli……kat negara lain murah je

counter statistics