Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Gambar pertunangan Ashraf Muslim & Noor Dayana Lokman

Gambar pertunangan Ashraf Muslim & Noor Dayana Lokman

Ashraf Muslim, 30 tahun, telah bertunang dengan gadis pilihannya, Noor Dayana Lokman, yang juga merupakan anak kepada rakan kongsi perniagaannya di Pusat Perubatan Islam Al-Hidayah, Gombak.

Pertunangan dibuat secara langsung menerusi program Nasi Lemak Kopi ‘O’ di TV9 pada pukul 9.45 pagi, Sabtu. Untung badan bertunang pun dapat tunjuk live kat TV, kau hado? Gambar penuh after the jump.

Sumber dipetik: MStar

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

12 comments

  1. moga berbahagia & dipanjangkan jodohnya..amin..~~

  2. ok la tu..wlpn xde cun sgt mcm artis..janji prangai baik..dr kawen dgn artis prangai sume hancus!!

  3. untung dayana..walaupun tak la cantik sangat tapi dapat menawan hati ashraf muslim,itula jodoh namanye..ex ashraf dulu sherry mcm mana skrg?da ada pengganti ke?

  4. kak dayana ni senior sy ms kat kolej dulu…..dia cantik la setanding gan perangai dia, lemah lembut ,dia jgk kuat agama dan among top scorer exam dulu ..asyraf muslim sggt bertuah dpt dia…

  5. rsnya untung gurl tu dpt asyraf yg ensem sbb rupa gurl tu biasa2 saje

  6. rasanya bukan girl tu yang untuk tapi asyraf yang beruntung.beban dosa yangv asyraf akan pikul nanti berkurangan.wajah biasa2 sahaja tetapi berperawakan seperti bidadari syurga hati lelaki mana yang tidak akan tersentuh.

  7. tahniah kpd ashraf n tunang. semoga ikatan ini direstui ALLAH.

  8. hmm…rupa lawa tapi merokok..clubbing…skirt atas lutut…pakai tudung pun nampak jambul…nak buat apa…yg biasa2 ni lah yg lebih berkat….ashraf pilih apa yg Allah suka…aku respect kat dia ni…

  9. Bertuahnya bdn dpt Asyraf..ni yg rasa nk kawen jgk ni…hukhuk! tahniah, semoga berbahagia hgga ke akhir hayat…

  10. Ok lerr tu.. sdp mate memandang.. pangai elok.. pakaian sopan.. Alhamdulillah… smoga kekal hingga ke syurga..

counter statistics