Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Pertunangan Darling Ngasri & Nur Azlin Rahmat

(Gambar) Pertunangan Darling Ngasri & Nur Azlin Rahmat

gambar-darling-ngasri-tunang1

PERASAAN gementar pelakon dan penerbit, Nasreen Ngasri atau Darling Ngasri, 26, bertiup agak kencang daripada kebiasaan. Malahan mungkin tidak sehebat debaran yang dirasainya ketika berada di set penggambaran drama atau telefilem. Lain macam dan bercampur baur perasaan yang singgah dalam hatinya ketika berlangsung majlis pertunangan di antaranya dan pegawai pemasaran di sebuah syarikat swasta, Nur Azlin Rahmat, 34, tanggal 15 Mac lalu.

Majlis serba ringkas itu diadakan di kediaman keluarga Darling di Taman Batu Permai, Jalan Ipoh. Memerhati wajahnya, tampak ada rona bahagia yang sedang erat mendekatinya. Anggun dan berseri-seri menggayakan kebaya campuran warna kuning dan krim tajaan Sri Delima Bridal, Johor Bahru, Darling kelihatan cukup jelita hasil solekan daripada Saidatulnisa.

gambar-darling-ngasri-tunang2

gambar-darling-ngasri-tunang3

gambar-darling-ngasri-tunang4

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

8 comments

  1. BAGUSLA TU….HENSEM GAK LAKINYA…

  2. baru tunang tapi gaya cam br lepas menikah je…

  3. berpuluh-puluh drama darling berlakon. Tak logik la tak kenal. Mcam la malaysia ni besar sangat dan indrustri hiburan dia luas sangat. Biasa la jawapan artis atau orang yg nak kawin dgn artis

  4. slamat bertunang la ye darling…
    hamboii..cam kawen laa..cumell…
    aik…bell tu ngan anak die kann..blakang tu bukan wife die??da rujuk ker??ke chee yg ketinggalan zaman?

  5. Logik jugak dia x kenal. Darling tak banyak berlakon. Aku rasa si Anne & Bell lebih popular dr darling. Lain la Fasha Sandha. Aku pun baru tahu Memey. Kalau xde gosip, langsung aku xtau. Mamat ni dok tengok cerita mat saleh je kot.. Biarlah dia.. CONGRATZ..

  6. Tahniah Darling… Dh mcm majlis menikah jerk?!! Btol kata ko red_lipstick!! Knp x nikah terus. Kurang sikit dosa tu.. HeHeHe.. Tp apa pn cun ar.. Aku prnh jumpa diorg ni sblm diorg bertunang di 'Semua House'. Komain kepit lg..!!! Mgkn beli brg2 bertunang le tu… Moga2 panjang jodohnya…

  7. hensem apenyer,tua giler
    xpe tua asalkan bnyk diuttttt….

counter statistics