Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Gambar pertunangan Tom Mystarz LG

Gambar pertunangan Tom Mystarz LG

Ha! Macam mane nak mulekan. Last month kami ada beritahu yang Tom atau nama penuhnya Raja Farah Afzal Raja Ikram akan berkahwin tidak lama lagi, tu die kami beri gambo pertunangan Tom Mystarz LG yang penah kontroversi memukul isteri yang sarat mengandung kepada tunangnya sekarang. Tak boleh nak kate ape dah. Bende dah terjadi. Tapi terdetik dalam hati kami, betul gamaknye die pukol isteri tunangnye tu kan. Last-last due-due dah nak kahwin. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

22 comments

  1. dasar perempuan perampas

  2. mmg..lelakinye pn same..mintak2 Allah byr korang cash kat dunia ni..

  3. anti budak atas

    adakah bini jantan tu dulu di ugut supaya menipu melodi aritu? kesiannya…michelle, ape lgi, terjah la…

  4. mcm sial + haram jadah…

  5. SENGAL..........

    macam langsuir plak aku tgh minah nih……..

  6. muke huduh..perangai pun huduh..

  7. si tom ni mmg truk la perangai dia..dr zaman sekolah lg..dia satu sekolah ngan aku and satu taman/kampung..sama la ngan tunang dia tu..

  8. klu kita meng aniyai org, kita akan dpt balasan nya blk.Tungguuuuu…..

  9. Dua2 punya muka macam soyal..

    Takde seri! 🙁

  10. 2×5=_? urmmmm they will go to hell together!

  11. Languir….hikhikhik….

  12. Langsuir…hikhikhik..

  13. amboih.. tunang siap ade kosi cantik bagai bersanding.. hebat org skg bertunang no…

  14. Aku xsangka tol kalo Tom btol pukul ex-bini tunang die tu.Tp mmg xdinafikan,ex tunang die ni good looking.Pttla die tergila²kan die.Huhu..Tp tula balasan Tuhan skrg ni express je..juz wait&c.Ape yg kte wat di muka bumi ni,Tuhan bayar cash je..hmm,dunia oh dunia!

  15. mmmmmm…….2×5

  16. rambut rock mase bertuang aeng xpyh nak sanggul bagai..dah mcm langsuyar..betunang pun becium ke gile lu

  17. whatever….juz remember. what goes around comes around…what you give you will absolutely get it back.

  18. ade jugak manusia mcm nie kt dunia eh… xsuke betine mcm nie..

counter statistics