Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Posing Muncung Julia Ziegler

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

5 comments

  1. dah macam leopard aku tgk muka julia ni..hehehe
    Macam ada tak kena gaya gambar 1 dan 3.

    Tahniah…kepada tuan blog kerana meng'update' cerita hiburan di blog anda.

    ps..tak perlu pergi kat blog sebelah…semak jer aku tgk terutama tiada penapisan keatas komen2 yang melampau. Sini aman jiwa aku.

    • media malaya akan cuba menyediakan seberapa banyak gambar dan berita artis di'sini =D

      blog sebelah dah ketandusan idea sebab tak boleh curi lagi gambar2 di'sini & di forum.. penapisan komen diblognya amat menjengkelkan.. haha

  2. aku suka tengok dia berlakon jadi seorang yang tegas…sesuwai sama muka dia

  3. Hahhahaha…salahkan jurugambar….sapa suh buat muncung mcm gini..alamakk..BURUKKKK

  4. mcm melayut je tetek si julia ziegler ni eh? teruk kena uli/lanyak kot?

counter statistics