Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Puteri Fateen Nasuha dan Amar

Gambar Puteri Fateen Nasuha dan Amar

Lame jugak kami tak sajikan kisah Puteri Fateen ni kan? Last kami cerita apabila Puteri Fateen kembali single selepas break-off dengan boyfriendnya, lepas tu terus senyap. Rupenye bukan terus senyap, mungkin mase die delete boyfriend die dari list, dengan kami sekali die delete. Kah kah kah! Pape pun, lihat gambar-gambar berpeluk Puteri Fateen Nasuha dan Amar selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

7 comments

  1. sapa pompuan ni ha..x gamer pun

  2. siapa x kenal pun

  3. alah budak yg berlakon dlm cite "cik ah cik nin" astro ria….yg lurus bendul 2…

  4. AMAR BAHARIN IS THE BEST !

  5. gambar dari photoshoot media hiburan. admin ni suka buat kontroversi

  6. anti kutuk mak hang

    ko tak kenal ko dok la dendiamm.. dok gua zaman batu la ko ni.. khakkk tuihhhh!!!!

counter statistics