Wednesday , October 1 2014
Home / Gossip Panas / (Gambar) Putri Fateen Nasuha bersama teman lelaki

(Gambar) Putri Fateen Nasuha bersama teman lelaki

putri-fateen-nasuha

Kenal tak Putri Fateen Nasuha? Dia merupakan artis drama Puteri Salju @ TV3 yang diadaptasikan dari kisah dongeng Snow White yang ditayangkan bermula 17 November 2008. Menurut pengirim emel ini, lelaki tersebut merupakan teman lelaki Putri Fateen. Penulis memohon maaf kerana penulis tidak mengikuti drama ini, jadi tidak dapatlah untuk menerangkan lebih lanjut mengenainya. Jutaan terima kasih kepada pengirim emel ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

37 comments

  1. alahai….. lum nikah dah gegambo camtu rosak2 ank bangsa aku

  2. ARTIS NI KAN SUME BODO2 N JAMBAN..SUME PERANGAI MCM SETAN JE.!! HUH

  3. kat bwa tu napa rapt semacam je aku nengok….tengah ker??

  4. Kalau barang yang kita belum dapat memang excited…tapi bila dah dapat sebenarnya tidaklah seperti yang digambarkan sebelumnya…

  5. ek eiii… aku knal mamat ni lar. name die shimie yg bwk subaru biru wpx 181 tu kan??? uuuu hebat mamat ni dpt putri salju..huhu

    • woi….aku nk bagitau ni….subaru shimie tu dh kena tarrriiiiiiiiiiik. sekang simamat tu pkai perdana ooiii… perdana tu pun si artis tu yang sponsor……. hai… simamat ni kikis abis daaa. bodoh betul ppuan ni, dia ingat si shimie tu setia kt dia. hai puteri,puteri … bodoh betul rupanyer… abis lah… silap mamat daaaa…

  6. bkn lawa sgt pompan ni..hahaha
    dh mekap2 n bergaya..cube x mekap..bese je

  7. hello CEH!
    dah jadi artis pun minah nie…so maknanya lawa la dier..and dah top ok!u takyah la nak jeles2..mentang2 bf dier kaya byk duit..bwk kete subaru smua..u jeles pehal!u tu apa ada…jgnla asik nak kutuk2 org jer!ishh…menyampah aku!
    puteri nasuha babe ku..jgn risau okay…i ada untuk back up you!

    • poyo gile ko ni..ooo jd artis je sume lawa la ek? hahahaa
      giler …ko tu blah laa!! skati aku la..sebok pehaL? bkn aku kaco ko pn..ko sokong artis sume xde maruah..ke prangai ko pn mcm artis> ptt la bekap!!buuuu

  8. Diva_Bermulut_Puaka

    Aloooo u'olls…wah…artis popular (popular sangat kerk?!)
    sorang nie…bergambar x hengat….ko dah kawin ker ngan jantan tue?…kalo blum, aper kes ko pose segala bagai macam nak bersenggama ala2 kamasutra tue…eiii, mencik mek tengok tau…mek dinch minat langsung dengan ko tue yang berangan cantik…pastue nanti bile kuar paper coverina lagik…plastik sangat okay…!!!

  9. huhuhu….same gak la ngan sayee…tak follow citer tu…as usual posing pasangan couple yg tengah sonok bercinta…

  10. tengah berahi kot………..

  11. YB.NIZAR JAMALUDDIN

    SEDAPNYA NI POMPUAN…
    DAPAT 1 ROUND NAK LAGI NI…

  12. nyampah aq tgk

  13. apa la korang ni smua…prangai artis dgn yg bkn artis lebih kurang je. psl diaorg artis..glamer, sana sini org kenal, so, wat ape pun mesti la nmpak buruk. padahal, org bukan artis pun wat bende yg sama dgn artis tu wat…nape org x ckp pun??

  14. hahahaha..korg sme nieh mmg pathetic tul laa..just mind ur business da ahh..dosa doer bkn korg yg tangung..so bia jela..n lgpn, klu dier bca bnd2 yg korg kutuk nie pown, dorg xkn wtpe but gelak jewk..coz klu aku pown aku gelak jewk..bangang korg nieh..hahahaha..>:P pathetic monkeys!! hahahaah

  15. ala….sape tak kenal budak jantan tu, namanya shimi kan? shimi tu dah macam2 ppuan di mainnya. dia bukan pon anak org kaya. dia tu tak pun belajar, takde kerje lak tu. asik ngekor je mana artis pegi. aku dengar ppuan2 yang shimi kuar tu yang sponsor. bodoh betul puteri salju tu yer.

  16. member2 slalu napk artis tu setiap malam lepak dengan si shimi tu kt hartmas la, malis corner la, pakaian….hauzubillah. muka dia je sampai subuh. shimi tu lak, kuar gak ngan ppuan lain. dia pulun abis. kecian puteri salju tu ek. percaya abis kt shimi tu. maruah tergadai.. sapa yg malu? mak bapak jugak. tu lah, org kata bapak borek, anak rintik……

  17. eii…member nk bagitau puteri salju, jgn confident sgat dgn budak jantan tu. dia nak tumpang glamour je. puteri salju takde, dia 'singgah' dgn ppuan lain. kami kenal sgat jantan tu. kaki pulun spai abis….

  18. cantik sangt ke ppuan tu dan kaya sangat ke llaki tu??:)

  19. aku mmang knal budak llaki tu..:)

  20. llaki tu,aku celik mata je dia ada.o.0

    • aku ni follow geklah crite siputri ni. ble mber2 lpak2 & tsrempak dgn putri dgn boifrennya tu… aku dgar kbar ler..dri kwn2 siputri ni….siputri ni dh lupe diri lbih2 lg ble couple dgn siShimi ni. ….ai lupe diri pd sapelah agaknyer yer. yg mmber pelik tu, knape mak bapaknya siputri tak melarang yer….. siShimi ni pun kaki cburu gek..control gurfren tp dia pulun ppuan lain gek..

  21. eh kau isah suka hati jer kau kan,asal la kau nak bersandiwara plak kat sini huh?takpayah la nak go undercover pakai nama mimah plak….hadoilaa…ko dah tak dpt shimi dahla…hahahaha..kesian ko kan…eh silap plak…kalo shimi dah tinggalkan kan ko tue buat la cara kena tinggal yerk!..ish ish ish….nie pompuan yg suka buat cerita pasal boifren org lain nie…takde maknenyer dier pakai teruk kat hartamas weyh….stakat tshirt dgn jeans dgn slipar or dress sopan nak gi lepak davis pun ko nak complain pehal weyh…baik tibai pakai bikini jer kan…atleast bleh gak give people like lu something to talk about..hwahwhahwaaa……anyway berkawan biar ramai..setia perasaan pada yang satu!!so takyah la lu nak kecoh2 pasal si shimi dgn puteri kat sinin…backup ramai weyhhh…hahahahaha

  22. woi… aku xnyamarlah…aku ckapbde btul aperrr… sishimie tu mmang kaki ppuan, ko pun tau pew. si puteri pun …. byak kali gak aku tersrempak, tukar2 mamat gak. hwauhuahuaaaaa. nk cover bde yg xbtul wat pew…ape haram jadahnyer. si puteeri pye pkaian…cam nk jual jer.. huahuahuaaaa.

  23. puteri ni pelajaran hancur……kelas corot jer…dan tak lawa…hitam camne jd puteri salju tah????
    nasib kau baik…tp blaja tu igt sikit…kang tua2 mntk duet org rmai plak

  24. pnah jumpa,penuh love bite tuh

  25. lelaki tu tak lah hensem sangt;)

  26. salam….
    nape gado2 nih…
    bia la kt dorg…..
    yg penting korg jgn buat mcm tuh…..
    k?
    selamat menyambut ramadhan al mubaraq…

  27. guys,dont talk shit about my fren okay?
    Shimi also,u dunoe the truth so dont try to talk bout the bad things to them! u'r jelous because people still love them even they do bad things to themselves.mind of ur all business!

  28. korang cakap lebih je.cuba korang cermin anak korang ke,adik korang ke,saudara korang ke.entah2 ada je yang macam ni.kutuk2 orang,korang ni baik sangat ke?

  29. bjet barat…..dh timur tu timur jela….

  30. fateen. dak skul smk bandar baru ampg. then pindah kosas
    satu geng die kat skul mke cam bgos sgt. blagak smbong poyo
    cm hot jek
    skg die ngan sume mber die hanco

  31. satu geng la satu kaum ngan nad zainal to

  32. nenek korang pengkid

    Al-Quran dalam surah al-Hujuraat ayat 12 dengan jelas menghuraikan persoalan fitnah.
    "Wahai orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sangkaan yang dilarang) kerana sesungguhnya sebahagian dari sangkaan itu adalah dosa; dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang; dan janganlah sesetengah kamu mengumpat sesetengahnya yang lain. Adakah seseorang dari kamu suka memakan daging saudaranya yang telah mati? (jika demikian keadaan mengumpat) maka sudah tentu kamu jijik kepadanya. (Oleh itu, patuhilah larangan-larangan yang tersebut) dan bertakwalah kamu kepada Allah; sesungguhnya Allah Penerima taubat lagi maha Pengasihani".

  33. semua cerita macam kenal rapat je dengan puteri. dari fitnah lebih baik bunuh je, :)

counter statistics