Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Putri Mardiana Zainal Abidin

Gambar Putri Mardiana Zainal Abidin

Nina atau nama penuhnya Putri Mardiana Zainal Abidin adalah artis didikan David Teo untuk menjadi heroin disamping pelakon Esma Daniel menerusi filem santau. Wow baru penulis tahu itu adalah Nina, terperanjat penulis menonton Santau dikejutkan dengan jeritan dari Nina ini. Nina merupakan pemenang pingat emas kategori lakonan dalam Pertandingan Seni Persembahan Dunia (WCOPA) yang berlangsung di Los Angeles tahun lalu. Bukan apa, sahaja penulis mahu berkongsi sedikit gambar Nina di blog ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

8 comments

  1. cantik… masa dia berlakon filem santau masa makan bende kotor tu cam real je

  2. xbleh ke pkai tu elok sket? bodo toi artis2 mesia ni!!

  3. jond dengan labuya

    xboleh nak dinafikan artis2 ni nak dapat job pakai pakaian mcm ni guys…mana makcik awiezz xkomen2 lagi ni

  4. ooo ni le dia finalist ABPH tuh… ic ic

  5. huhu..cantik jugak la…

counter statistics