Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Rita Rudaini, Aidil Zafuan dan anak kedua mereka

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

19 comments

  1. comey2

    semoga mereka ni bahagia selalu

    Entri Terkini: GEMPAR!!! Selepas Osama, Presiden Obama Pula Dilaporkan Mati?

  2. Ct Zulaikha Jasmi

    ..alala..

    ..comeynyer..

  3. mcm nk nunjuk duduk kat prince kot lah tuh..huhu…

    anyway, congrats ler…

  4. cantiknye rita,… wpun xde mekap!!

  5. Comeynye…

  6. rita looks beautiful..resemblance of kim kardashian.

  7. tahniah…comel ank rita…hehe…muke rita time ni mcm nabila syakieb(cerita cinta dan anugerah-indonesia)i love it…

  8. Tahniah…………dah dua 'hero'…boleh le jadi pemain bola sepak macam bapa & bapa saudara besar nanti:) hehe…Lepas ni tunggu giliran Erra Fazira pula dapat 'hero'….heroin dah ada….

  9. Hahaha..

    Nah, ambik!

    2 sudah..

    tuari bising2 bila anak kawen dgn janda, tua pl tu..

    btw, tahniah kepada Aidil Zafuan & Rita Rudaini.

  10. xmau gaduh2 lg… moga bahagia kekal selamanya

  11. tp aku pelik knape anak2 artis perlu dinamakan pelik2????

    yg ni lak 'airit'…

    klau tuka a–>c tak ke hangus bunyi tuh..

    btw, congrats u both celebs!

    • airit 2 gabungan nm aidil n rita la…mbe kot…hehehe…c rayyan ank rita yg 1st pn d gak nm airit kat dpn…kr n trademark rita n aidil la…rayyan n arjuna…:-)

  12. buuuuu rita.pas dapat anak kdua lu jd janda la..

  13. minat sesangat kat akak rita..semoge terus berbahagie ngan wira2 kesayangan kak rita

counter statistics