Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Rody Kristal bersama kekasih di Batu Pahat

Gambar Rody Kristal bersama kekasih di Batu Pahat

Ini adalah kekasih Rody Kristal. Dia merupakan seorang doktor, model dan juga blogger. Namanya Totin, kami sudah lupa nama penuhnya tapi dia juga merupakan seorang blogger yang agak popular.

Apa pun selepas insiden maki k-pop di twitter, kekasihnya ini yang banyak memberi sokongan di blognya. Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: Totinx

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

18 comments

  1. mcm xpenah mkn setahun

  2. betuah le – nelajar tak habih, dpt bakal bini doktor. pompuan tu patut pikir panjang.. jgn sok2 bercerai berai bila rody dah tokleh carik makan… jgn ingat nak kawen orang glemer jek…

  3. hehe salah eja

    nelajar = belajar

  4. nie totin kawan cika ke??

  5. Suka hati dia la nk kawan ngan sape..ingat pemuzik ni xde pelajaran? Sila fikir sebelom komen.. Jodoh tuhan tentukan..

  6. dia tu jeles sbb tu bg komen mcm tu..sabar yer peminat kuceng..

  7. cntik la kualiti pic ni..jelas je..agak2nya camera ap yg diorg pakai?hm..komen yg tiada kaitan dgn entri..hihi

  8. mmg si rodi nie tak abis blajar pun.

  9. Sape kate rody x abis belajar?tgk la prestasi die dlm muzik..die belajar muzik..sudah2 la manusia zaman sekarang ni..tak abis2 nk mengutuk jerr..xbole tgk org senang..ade je yg x puas hati..haih..dpt dosa percuma!die dpt jugak gf doktor..korang ade?

  10. bkn semua org hbs bljr berjaya….ramai je jutawan2 yg jg jutawan n ada company besar2 yg xbljr kat U…so,hbs bljr or tak tu bukan ukurannya..yg pntg usaha..

  11. bangang. siapa kata sekolah tu ialah satu2nya batu pengukur tahap pendidikan kita. ilmu tu bukan hanya boleh dituntut kat sekolah je bai. pikirlah skit. nak tambah ilmu mana2 pun boleh yang penting kita nak belajar. kesian betul orang yg pikir macam ni. otak singkat.

  12. Habis belajar smpi phd pun ada yg xbejaya gak..pakejahdahnye paper2 ni kalau x tertulis rezeki ko..jodoh,rezeki d tgn tuhan..pikir2 la kwn2..

  13. kat mana2 kalau nak tuntut ilmu , ada je jalannye…g skolah pon kalau buang anak bawah jembatan buat hape. keh keh keh..

  14. ble tgk blog dia….ak tgk muke dia ni cm plik….errrmmmm

  15. BESE JE TOTIN TU:'(

  16. WOI KUCING KO MCM JELS JE ,XLE TGK ORG CNANG KE/////

counter statistics