Friday , December 9 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Rossa tanpa hiasan muka

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

26 comments

  1. macam bibi lama cikgu je

  2. burok nye..hahaha

    • sebab kau guna email lain la CEH.. maybe tu email orang lain yg ko gune tu, org tu pulak dah register dekat gravatar.com

  3. wei pesal pe plak nick ceh ni kuar gambo bdk2 kecik..eran aku..aku xltk pepe gambo pn..hahaha

  4. haahhaha!! xpercaya!! xpercaya!!

  5. mgkin admin boleh senaraikan gambar2 artis2 terkini dgn wajah tanpa solekan pula lepas ni, huhu =P

  6. Uikkk…biar betul ni Rossa…
    Tidakkkkk….soram den nengok….Macam genderuwo jer…

  7. YB.NIZAR JAMALUDDIN

    Biar btul….

  8. Kah..Koh..Keh… ada kat kongsi di felda sebelah kampung aku. wakakaa…

  9. Diva_Bermulut_Puaka

    Aiyooo…mek tengok muke dier dah macam Bu Tumirah pembantu indon rumah mek aje…huhuhu…harus…

  10. biar betul… nape tk comel… tak kiut… wawawa… tk jd ikon nk wat nyenyak tido dah pasni

  11. Make up merubah segala- galanye

  12. muke typical indon…hehe..cm org gaji umh nenek jiran belah atok aku

  13. Alahai..indah kabar dari rupa cik rossa kita nih!! nampaknya cuma make up jerr buat wajah dia berubah, mcm x percayalah, betul ke nih??? sebagai artis x perlulah pakai make up tebal2 sbb make up tuh akan menutup seri wajah seseorang…em, utk rossa i sarankan lebih baik pakai make up ala kadar supaya lebih nampak natural n cute hehehehe anyway good luck…

  14. ermm..biase r..semua org klu makeup mmg cunnnnnn mcm artis….

  15. Kalau jumpa kat luar pasti x kenal itu Rossa isk lain bebenar

  16. sejibik muka indon…hehe..

  17. wah sgt laen nye.. rse cam tipah tetipu pule

  18. da mmg dy indon pon…hu..

  19. LAAAA….. ITAM UPANYAAA….. TP STILL KIUT GAK…. ERMM..SUKA LAGU2… WAAAA MM LAMA X MASUK SINI WEBSITE MAKIN IMPROVED MAKIN BAGUSSS…TRUS MAJU YEK MM!! HEHE

  20. huhuhu…tak santek la
    mcm org kg je bila tak make up
    hahahaha

  21. tak boleh keh orang biasa nie be a singer? plak. i suka natural tak guna surgery sikit pun. then suara rossa pun best sangat. tak surgery pun rossa popular sangat in indon, malaysia and singapore also. i like natural face and best voice. bestlah rossa nie.

  22. artis kan kalo x pakai make-up x lawa pon……………buruk benor…..kdg2 nampak pucat…………………………

  23. waduh2 ngapain ini….huhu…sgt 'mggda'..c

  24. ala ni aku rasa faktor chaya kalo jumpa lua cantik je kulitnya….pakai kemera capuk mmg ler buruk pantulan flash nya….

counter statistics