Friday , July 25 2014
Home / Dunia Artis / Gambar Rosyam Nor bersama keluarga bercuti

Gambar Rosyam Nor bersama keluarga bercuti

Lately kami agak sibuk, maka berita minggu ini agak lambat dan kami ambil dari blog-blog rakan media kami. Kami sajikan gambar Rosyam Nor bersama keluarganya bercuti di luar negara. Lagi gambar after the jump.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

10 comments

  1. Lantak ko la nk bercuti ke ape.. Ade aku kisah? Wakakakaa

  2. Oiiii…

  3. Poyo jer. Lantak la rosyam tua oii..wakakakkakaa

  4. Admiral Hafiz

    seronok lak tgk

    Entri Terkini: Penggemar Barangan Apple & Peminat DSLR pasti sukakan ini!

  5. aku dah kena tipu dengan dia masuk MLM power root kumpulan RNG Rosyam Noor Group, dia sedap2 pergi bercuti. aku ngaga je lah.

  6. abg rosyam nor memang terbaik..pak lang kirim salam pada semua ahli keluarga abg rosyam nor

  7. bang terbaikkkkk,,,hehehe;)

  8. Bongok betul. Gi cuti tak ajak aku.

counter statistics