Thursday , November 27 2014
Home / Dunia Artis / (Gambar) Rozita Che Wan dan anak ikannya

(Gambar) Rozita Che Wan dan anak ikannya

Jande ‘howt’ Malaya nie telah di tangkap gambarnye bersame dengan anak ikan tercinte iaitu Zain Saidin adik kepade Sasha Elite tuu. Ayat nak Speku gitu. Haha. Gambar ni diambil sekitar perkahwinan adik Rozita, Ayu Raudhah dah Zaquan tempohari. Sesuwwwaaii sangat kan?? Same cantik same padan. Golongan artis ni tak moh ngaku kalau bercinte. Nyampahs tol Mak Bedah. Kalau ye pun korang bercinte, ade aku kesahh?? Tak nak saham jatuh sampai tipu peminat? Elok sangat lah tu.

Mak Bedah nak ingatkan nie. 2 orang budak kecik yang baju hitam tu uolls jangan sangke anak ikan Rozita pulak. Budak2 tu anak kandung Rozita tau.Hahahaha.

Lagi Gambar dibawah:-

About Mak Bedah

Seorang wanita yang tampak introvert tapi liar di dalam, memburu gosip artis untuk dijadikan santapan tengah hari. Musuh ketat kepada Musalman.

13 comments

  1. bertuah badan….

  2. mak janda ni kesepian, bagi lah can kat dia nak rasa kebahagiaaaannn…. :P

  3. anak ikan ape..tu kan pelakon nsem tu..wakakkaa..adih shasha gedik

  4. sesuai lowh 2 rozita sme cntk sme ncem lowh..
    ank2 rozita pown ncem gak qiute q2
    good luck rozita….sy ske sgt awk2 cntk…

  5. Salute!!! THis lady has the most beautiful FIGURE in Malaysia…body dia sangat meletopsss…BRAVO!

  6. mesti <del datetime="2011-02-13T08:27:35+00:00">pantat</del> dan <del datetime="2011-02-13T08:27:35+00:00">puki</del> mak janda ni besar…

  7. heran kita..pic 1st baju biru tu makk aii die punya dada..tp baju itam tu..eemmm cam kecut lak..hehehhe

  8. kalo janda dah tentu janda nya.. hehehe…

  9. cmne lah si rozita ni tahan nafsu sek* kan? kesian….lama menjanda

  10. siapa tak cair…cantik menggoda..kalah anak dara

  11. waah UNTUNG laa …walaupon emak nye SIB0K dengan shuting xdew mase nk luang kan mase dgn ank nye.tp ank nye BERJAYA masuk MRSM tempat aku dulu skali aku pandang boleh laa tahan ank dye..nsb baik bawah umr aku lg.. skrg ank dye yg sulong form3 aku skrg form 5 xpew 3/1/2012 kita bertemu ye..bye

  12. Allah jadi kan manusia itu indah dan cukup lengkap.. guna lah dijalan kebaikan..
    jaga lah sebaik mungkin bagi mengelak kan fitnah

counter statistics