Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Rozita Che Wan dan Shahir AF8 dalam Bipop

Gambar Rozita Che Wan dan Shahir AF8 dalam Bipop

Agaknye Rozita Che Wan ni nak alihkan perhatian wartawan dan peminat yang dia akan berkahwin tak lama lagi dengan bergambar bersama anak ikan Shahir AF8. Serious shit, Shahir nampak malu-malu buat kami rasa nak tampar lehernya bertubi-tubi.

Lagi gambar resolusi cantik Rozita berdua-duaan bersama Shahir AF8 di bawah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

21 comments

  1. apsal aku tgk smakin lama smakin mcm nyah si rcw ni??
    mmg x minat pon.. slalu klua story yg x relevan dgn dunia seni..

  2. ni la hasil budak SMKA..menyedihkan..

  3. apasal gambar rcw tutup mulut tu …cube tgk tgn dia.. dah mcm maknyah dah..besar n gabak berurat2. biar betik ni.

  4. RCW nie cantex camtu gak dgn adk2 die yg lain…tp dia nampak over make-up+xsesuai lah umur dia dgn pose n style mcm nie…mcm tah per2 jer+tgn tue mmg ketare ke-TUAan nye.shahir nie nampak malu2 bgslah jgn jd tak tau malu mcm sestgh artis lelaki skrg nie shahir oiii…nissan fair lady dah baek lom?hehe

  5. makin tua je tgok rcw ni..muakk tgok die mekap tebal2..

  6. CANTIK LA DIORANG BERDUA NIH

  7. da tua la…

  8. da tua tp x sedo diri..ni ke shahir ? terok nye…sume yg jd artis sume culture shock..ape yg dpt?ceh..memalukan jer!!artis idop maksiat!!

  9. malu2 ke….rapat semcm jew aq nmpk

  10. usia dah makin tua + status sebagai janda = patut rcw sedar ke diri.
    mekap tebal tak hengat + baju ketat/singkat + gaya gedik semacam = buat org muak je tengok.
    harapkan bulu mata palsu + gincu semerah bontot kera + celak ala firaun + blusher beli kat chowkit = kononnya nampak lawa (padahal tak lawa pun)
    tatau la kalau tak mekap, agaknya nenek depan rumah aku 10000x ganda lawa dr dia

  11. alahai sahir2..kata dak uia..dh xtahu halal haram ke pegang2 pompuan..apedah..

  12. sian shahir…..perlu ke gambar2 camni lau dh jd artis….????

  13. sebar fitnah lebih keji dr membunuh…x payah la nk sebarkan fitnah lebih2…

  14. tengok sana sudah.

  15. gelinye………….aku tengok rozita che wan dengan shahir af8 tu……………………………………….

  16. tolongla rozita….da tuer buat cra da tuer…x yah nk gode2 anak truna y msih suci tu…sian shahir…smakin lme smakin jauh je hanyut…kmbalilah ke pgkal jalan…ade azab bg org y ske drinya popular….lg2 popular gaya mcm artis hram kejadah ni….plez…

  17. ape nk dihairankn…ini lh dunia sekarang, ok ape..dulu siti kawen ngan dato k xde org marah pon..cube lihat brape beza umo mereka…pastu zizie ngan dato apekebenda ntah tu xde org heran pn…bia la shahir ngan rozita, dh itu jodoh die…ok pew..xde masalah pn..bkn die buat maksiat..

  18. rozita che wan mmg cunnnnnn

  19. menyampah tengok rozita dengan shahir tuu…..

counter statistics