Thursday , August 17 2017
Home / Dunia Artis / (Gambar) Sari Yanti bertudung

(Gambar) Sari Yanti bertudung

3

Selepas berkahwin pada awal bulan Januari 2009, Sara Yanti Mohamad Nazari yang berasal dari Kuala Pilah, Negeri Sembilan kini bertudung? Oh, tidak mungkin. Ini sekadar gambar photoshoot sahaja. Sara Yanti yang akan menyambut hari kelahiran yang ke-25 9 November ini masih merasakan dirinya remaja. WTF. Lagi gambar besar selepas ini.

1

2

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Jihan Muse kini hamil 4 bulan, umum di rancangan MeleTOP (4 Gambar)

Tahniah kami ucapkan buat pelakon, pelawak dan pengacara terkenal, Jihan Muse kerana kini sudah hamil ...

15 comments

  1. hello…im number 1..yahhoooo

  2. Comel jugak dia bertudung.. hu hu

  3. die mmg cantik pn…
    natural beauty la katakan =)

  4. serikandicinta

    Macam photoshoot untuk kad rayer jer…

  5. aku tau la sbb aku blaja sama dgn dia dulu…
    die mmg cantik…
    kalo x make up lg cantik..

  6. eieieieie… cantik pon salah… aper r korang neh

  7. Gambar photoshoot memang la cun melecun…..

  8. halimah jongang kalo di tacap dan dipotoshoot pun buleh nmpak cun tau..he3

  9. you are beautiful girl 😉

  10. tak beautiful langsung…muke mcm indon je…nama pon mcm indon…tgk lam iklan rexona lglah kelakar muke die…dahlah asyik2 kotex2 tak malu betul…takyahlah nk beriye bgth 1 dunia pasal hal dlm seluar dlm perempuan…gelik tul…lain kali tunjuk sekali real darah period….barulah rakyat malaysia ni faham(ingat rakyat malaysia bodoh sgt ke nk wat iklan mcm tu)

  11. ini bukan bertudung..ini berselendang!

counter statistics