Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Scha al-Yahya bergaun pengantin di Melbourne, USA

Gambar Scha al-Yahya bergaun pengantin di Melbourne, USA

Haha menarik tak title atas tu? Kerana dek terlalu nervous bersebelahan dengan kekasih di atas stage pada majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009 malam tadi, membuatkan Scha secara tidak sengaja menyebut Melbourne itu berada di USA. Apa pun gambar ini tiada kaitan dengan Melbourne, USA yang disebut Scha. LOL!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

21 comments

  1. cantik… semoga bertemu jodoh ngan si dia hendaknye….
    rilek aaa, perkara tersasul tu ble jadi kpd sesapa pown, ingat senang ke public speaking spontan nih. skali terkena kat kite, malu woooo.
    teringat laks, mase emcee panggil nama org amik sijil seminar bebaru ni, leh dia tersilap sebut, trus org lain tlg bacekan..

  2. jond dengan labuya

    bla…bla..bla…bla…

  3. betol la dia cakap tu…melbourne memang ada kat USA… tp tak tau la plak samada si ummi tu pegi melbourne USA or Australia…
    http://en.wikipedia.org/wiki/Melbourne,_Florida

  4. aku xsuke scha..poyo..perokok!!

  5. tengok hidung x der mood…. cam mana lah orang boleh ambil dia untuk majalah…

  6. korg ni.kita pk positivela.mmg die mentioned melbourne kat usa tu salah.xdinafikan tp biasa lah klau nervous,mesti ade silap.xbaik judge org mcm2.kita klau buat suatu benda yg kita xbiasa pun mesti ade silap kata jugak kan.esp in public.bukan senang nak cakap lancar melainkan dah well prepared.scha pun manusia biasa jgk.tp disebabkan die public figure org judge die macam2.antara dua je, samam ada die betul salah cakap atau die xde knowledge. tp tu terserahlah.perkara kecik xperlu diperbesar kan.mmg dah lumrah hidup.die pun akui die silap bukan die berlagak.klau die tau die akan tersilap die xkan mention sesuka hati perkara yg akan m'aibkan diri sendiri.betul x?
    *terserahlah kepada penilaian anda semua.yg penting kat usa pun ada melbourne jgk wlupun melbourne yg ummi nazeera pegi tu bkn kat usa.sekurang2nya she admitted her fault.
    *pasal hidung plak: Allah cipta manusia sebaik2 kejadian.semua cantik n indah belaka tiada cacat cela.biarla hidungdie kembang keape ke itu xmendatangkan kemudaratan pun selagi boleh bernafas kembang pun xpe.scha pun xkisah hidung die cam tu knp plak org lain dok kecoh2 kan.itu menunjukkan org tu jealous ngn die.xpelah scha.kembang ke kuncup ke hidung tu, ade hikmah disebaliknye.Allah dah bagi kesenangan kita patut bersyukur dan klau kita nmpk keburukan org sepatutnye kita m'insafkan diri kita bukan lebih mengutuk.org yg mengutuk lagi lebih buruk dari org yg kena kutuk.oleh itu.reenung2kan dan selamat beramal……..
    wasalam;)
    peacenowar

  7. tolong koarang, what happened to general knowledge!
    melbourne is in AUSTRALIA bukan USA. bodoh betul.

  8. and melbourne takde kat USA, idiots!!!

  9. korang ni..pasal usa ngan australia pun nak dijadikan isu..mcm budak2 ar korang..lagi pun si scha tu tersasul nama tempat je bkn nye boleh membawa kpd kemudaratan..sudah2 lah tu oii…

  10. hmm satu g..mcm lah korang x pernah salah cakap……

  11. In Geography, there is Melbourne in the USA. Its in Florida. So, who will laughing to who now? 😀

  12. memang la ada pekan kecil bernama melbourne di florida, usa. tapi kalau orang tahu geografi, dia akan sebut melbourne, florida bukannya melbourne, usa. samalah dengan los angeles, california atau chicago, illinois. alahai scha…

  13. hahaha..tergelak gak sy bc komen2 rakan semua…w/apepun sy boleh gak pengetahuan di mana sbnarnye melbourne..tq2..love u all..

  14. aku xminat scha ni
    tp mmg ada melbourne kat florida usa
    menambah pengetahuan hehe

  15. a'ah ye…betul tu cik wolverine

  16. hahaha..
    kowg2..psl melbourne pn nk gdh…
    msg2 konfiden je bg statement..pdhal slh..
    oooo…melbourne d kt usa n aus yeq..i c..br taw..kekeke

  17. scah cakap tak rujuk mana2…korang tunjuk terer dalam nih, mana tau korang dah check info dalam internet? takyah tunjuk terer dalam ni lah semua oi…aku pun kalau sembang dalam internet nih, boleh jadi professor pun, semua info ada dalam nih…poyo betul korang nih…

    lubang idung dia kembang jadik artis, popular, keluar media cetak…muka ko yang lubang idung kecik tuh ada popular? poyo lagi

counter statistics