Sunday , June 25 2017
Home / Dunia Artis / Gambar Scha Alyahya dalam Remaja

Gambar Scha Alyahya dalam Remaja

Bwahaha! Photoshoot Scha Alyahya dalam majalah Remaja menampakkannye seperti seorang gadis hawt! Tapi sayang, tempoh ari, dia kalah dalam undian pengunjung merebut artis dan iklan terbaik Media Malaya di tangan Lisa Surihani. Apa yang lebih malang, daripada lebih 500 undian, Scha hanya mampu dapat kurang daripada 20 vote. Seperti biasa, lagi gambar bile bace penuh.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Nassier Wahab dianugerahkan DIMP, bawa gelaran Datuk

Sekalung tahniah kami ucapkan buat penyanyi popular era 1980-an, Nassier Wahab, 55, apabila dianugerahkan Darjah ...

9 comments

  1. tak masuk list aku pun..

  2. fello: i like ur comment..thihihihi

  3. scha is hot…sti..stim..stim

  4. scha x hot : hehe… tapi ada jugak yg suka dia. Masing masing punya taste…

  5. sape je suke scha tu? dahla xbest, suara pon cam cibai

    • pa kah?? suara len dr len biarlah..best gk..rock..x dikontrol ayu..x mcm atis pompuan len..smua nak kontrol halus sora tu..

  6. dah lah hidung berlubang besar… sampai 2 jari dpt masuk dalam…dah lah x lawa…. apa lah taste korang ni….

  7. mcm lobang hidung ko tu lawa sgt,ko cube ltk lobng idong ko lak dlm media ,msti aku komen cun pye..

counter statistics