Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Gambar seksi Neelofa di Jelajah Anugerah Skrin (ASK2012) (7 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Saharul Ridzwan & Deena Emir bakal timang cahaya mata?

Pasangan selebriti, Saharul Ridzwan dan Deena Emir telah berkahwin pada bulan Oktober yang lalu. Mereka ...

32 comments

  1. Awal nampak gemuk. 😮

  2. pakaian macam org duduk dlm hutan

  3. Betis besar mcm batang pisang.

  4. sedih.ni ke negara islam yang dilaung-laungkan?

  5. Tak lawa mana pun

  6. admin yang minat sgt dgn anjing ni bukan cantik sgt pun..

  7. klu msuk batang camne lak…hahaha

  8. MALAYSIA NEGARA ISLAM…???????????? hahahahahahahahahaha

  9. syok tgk dada dia….tayang laa lagi lurah2 dendam wahai nilopak

  10. buah dada dia besar la bt keras batang weiiiiiii……………

  11. Kalau jolok best ni……..hisap dan jilat…gerentii tersembur mani water tu…puki manis

  12. apa punya orang atas aku ni

  13. kat atas dunia ni boleh ler peace2, besok padang mashyar try la buat peace dgn Allah..

  14. tak baik tau kutuk2… dia cun aper… semoga Allah memberikan dia hidayah dan petunjuk.. amin..

  15. Masuk hell la korang komen kat atas aku ni

  16. MASYAALLAH….. JAGALAH SETIAP TUTUR KATA MU… JGN KRN MULUT BADAN BINASA..
    DOAKAN SMGA DIA MNDPT HDYAT ALLAH….

  17. susah klu pempuan perasan lawa ni……..

  18. Sah neelofa ni tak sokong pas

  19. neelofa sengaja bikin gosip

  20. mak bapak die xmarah ke dia dressing camtuh?..aku xfhm la mak bapak skrg…. dulu aku men bola pkai sluar pendek atas lutut siap mak aku kejar keliling padang…hahahah

  21. tak baik kata orang….kita solat 5 kali sehari belum tentu tuhan terima ibadat kita kalau mulut asyik mengumpat.

  22. Kaki lucah tu komen cm bangang! Jantan gile sek! Gi kawen la kaw!!

  23. Sdar lah dnia ni hnye pjaman smate2. Jga aurat jge pertutran agar kte mjdi hambe y tpilih u k syurgaNYE

  24. Alang alang lofa,,,tyg le ape patut…bg stim kitaorg tngok ni…

counter statistics