Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Shahir AF8

Gambar Shahir AF8

Ghehehe. Hello uols, penulis saje nak pancing pengunjung blog ni mengenai sang Shahir AF8 di undian di kotak sebelah pada minggu yang lalu. Ternyata pengunjung blog Media Malaya ni bersikap neutral terhadap Shahir. Walaupun, separuh daripada bilangannye tak suke pada Shahir atas alasan die bajet hensem & poyo, half daripada tu jugak suke akan Shahir AF8. Di bawah adalah fakta mengenai Shahir di blog ini (— mengikut undian pengunjung). Are you good at investing your money? Do you know how to use money to make money? Play this online game to find out… Youthsays is a scam website!

  • 30% Suka Shahir AF8 sebab suaranya yang lunak.
  • 25% Tak suka Shahir AF8 sebab die poyo. (— Poyo macam Mawi ke, hehe?)
  • 23% Tak suka Shahir sebab die bajet hensem.
  • 22% Suka sebab Shahir AF8 ni comel. (— wtf??)

Maka 52% pengunjung blog ni menyukai Shahir dan 48% pengunjung pulak tidak menyukainye. Genjoy gambar Shahir lagi apabile membaca artikel penuh ini.

Keputusan Undian

[poll id=”25″]

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

14 comments

  1. xbole blah dgn mamat ni.dia ni xmenghiburkan macam artis lain..boring aku..

  2. ok aa sore dia…sore jantan…

  3. sapa penulis skrip diariku sahir? semua kata2 yg dilafazkan oleh sahir menunjukkan dia baru jadi artis. walhal sebelum ni, dia masuk kump nasyid -itu- n kuar gak majalah etc.aiii salah sungguh ni~~

  4. Ensemnye Shahir..hehee..suka tengok dia..ekekee..suara dia pun suka dengar..suara jantan..dia buat rambut macam ni nampak hensem..kalau ke depan nampak comel..ee suka tengok Shahir!

  5. sy trkejut bla bc biodata dia tulis diploma kejuruteraan uia
    uia xda diploma kejuruteraan…
    tp kwn sy ckp,dia dulu jus msuk matirk uia
    tp xth la hbis ke x…

  6. apa yg psti aku syg shahir..kauorg x ska shahir kau pnye psal..cemburule 2 shahir hensem…

  7. sweet nya shahir sngat2…all the best 4 yourself..

  8. orang melayu ni aku x phm la asad dengki x habis2 ade je
    shahir walau cam ner pun aku sokong ko..
    smua artis malaysia aku sbnar nye dah boring nga artis luar aku harap ko jngan kecewa kan aku dn smua pminat ko
    aku nk sngat malayia jd mcm era2 90an dulu artis kite je..

  9. shahir smoga berjaya

  10. sye minat sifat yang lembut mengikut hukum syarak

  11. handsome jugak shahir . bertuah kalau ada suami macam shahir nie kan..baik, handsome, rajin, kuat agama..rugilah kalau perempuan lain tak minat shahir. :p

  12. wahhhhhhhhhh handsomenye shahir………..ingin sangat2 ada suami/pasangan macam shahir, baik, handsome, kuat agama, rajin, …ahhhhhhhhhhhh ingin sangat jumpa shahir.

counter statistics