Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Sharifah Amani berpegang tangan dengan kekasih

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

12 comments

  1. artis 'seberani' Amani, klu gambar s'takat b'pegangan tangan dgn teman lelaki, tu di kira sopan sgt2…

  2. penah terserempak dgn depa berdua di IU.Amani siap pakai seluar pendek ketat & tee-shirt sleeveless gitu! Mak ayah tak marah ke??

    • ala mak bapak pn xkisah anak2 die mcm tu..ape nk eran..tgkla perangai anak cmne..mak nye pn name je bertdung..anak sosial! ceh

      • makbapak die xheran..kalu heran mustahil satu famili leh pegi picnic pkai short yg gilak short n sleveless..all sisters..=]..carila gamba tuh..

  3. AKU XSUKE LGSG DIE NI..POYO JE..ARTIS YG LUPE DARATAN..POYO DH MELAYU TU X ABEH2 NK SPEAKING NYE..SEOLAH2 LUPE ASAL USUL..KONON NK PKWE OMPUTEH ADE KLS LA TU.PERGIRAHH..KAWEN CERAI JE NNT..CEH!

  4. omputeh da best dia blg…hehe

  5. wow~!! the boyfreind is very handsome 🙂 me likey…

  6. apa leh wak..dah taste dia camtu

  7. armani,
    saya ….

    vampeta

  8. ala.. minah ni kena tipu jek.. happy hour jer.. takkan ler mamat ni nak kat budak muka leper ni.. ish ish ish..

  9. sume artis skng gile nk kawen ngn mat saleh.. konon nnti didik la husband die mendalami islam la konon.. diri sendiri pon x btol nk didik org len.. pastu 2,3 bulan cerai.. hm lagipon family die ni pon mmg life stail mcm omputih pon..

  10. wow ramainya kaki judging. mcm korang bagus2 je kan? B)

counter statistics