Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Siti Nordiana, suami dan anak

Gambar Siti Nordiana, suami dan anak

1

Gambar Siti Nordiana bersama suaminya Faizal Mohd Yusup seorang pelakon dan ahli perniagaan bersama anaknya bernama Rayyan. Siti Nordiana satu ketika dulu popular dengan lagu Paling Comel berduet bersama Achik (Spin).

2

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Saharul Ridzwan & Deena Emir bakal timang cahaya mata?

Pasangan selebriti, Saharul Ridzwan dan Deena Emir telah berkahwin pada bulan Oktober yang lalu. Mereka ...

20 comments

  1. Ooo Faizal tuh suami nya diana….. Semoga terus bahagia…. 😉

  2. salute la kat nana…mude2 da jd mummy…epy jew nmpak..sukeeeeeeee

  3. wo…sonoknye hidupp
    lame x kuar depa ni

  4. nana msih cun cm dulu gak.

  5. comelnya anak mereka!!

  6. muke anak die cm nana je

  7. comel…jgn cerai2 erk.

  8. semoga kekal bahagia nana dan faizal…cun ler nana dan comel baby u all…dan semoga hidup sentiasa diberkati hendakNYA..AMIN..

  9. suke tgk ank anak nana comel

  10. semoga dia org bhagia…..

  11. comel nya baby dia 🙂

  12. comel nye…..
    baby tu ngan nana je la :p
    mmg ikut muka nana 🙂

  13. kakak NANA smoga bahgia d samping suami dan anak KAK NANA k………saya peminat setia no.satu d singapura saya favourite ngan KAK NANA tau tak tahu macam mane nak jumpe ngan KAK NANA,lau da jumpe nurul nak peluk,amik gambar n cium KAK NANA HEHEHEHEH……..btw anak kakak(RAYYAN)seakan muke akak n kulit lak ikut bapaknye.abang faizal ape khabar nurul suke gok abang lakon dalam drama (MANJE LARA)HANDSEM BEK2………

  14. Boleh tak nak request gambar pelakon yang konterversi skrg ni Norman Hakim dlu2 and terkini. Aku bukannya peminat or minat dengan dia jst nak make sure betul2 ya ke orang kata pelakon ni model dulu. tinggi, badan sasa, dada bidang, sexy. ya ke, boleh caya ke… Berurat ke lengan dia tu sampai si Meymey tu tergoda… Geram aku….

  15. Tolong lah tunjuk gbr norman hakim tu…

  16. nikah sama aq ja nana

counter statistics