Saturday , October 1 2016
Home / Lain-Lain / (Gambar) Siti Nurhaliza Berimej Tudung Baru

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

22 comments

  1. bodo…hehehe…kalau pakai serkup rambut je lagi bagus…

  2. Aiyooooo…i punyer ikon nie….pakailah tudung elok2….

  3. xyah pakai la sng siti oi..tu dh bukan tudung dh..tp serkup kepale mcm tu jer..apela ko ni..nmpk gk rmbut..yeye ckp pki selendang tp lg terok plak skg ni..ko bukak je bg sume org tgk rmbut ko blk ye siti poyo oii!!

  4. ni bkn tudung.serkup jer..mcm nenek2 suke pakai kat umah tu..ape da..

  5. pasni die pkai snowcap lak..huhu

  6. ni bukan tudung namanya.. ni tedung. apalah fesyen pakai tudung camni? kalau tak ready, jangan pakai. kalau dah betul ready, pakai yang elok2. ini dah macam mempermainkan imej muslimah pulak. pakai tudung, nampak rambut depan. pakai tudung, pakai baju yang ketat2. pakai tudung, pakai t-shirt lengan pendek.. tak pasai-pasai membabitkan & memalukan kaum muslimah yang berpakaian elok.

  7. pasni pakai shower cap plak!

  8. hmmm….sy rase siti ni mcm xikhlas je pki tudung…xmo la cmtu..klu da istiqamah knela..wat btol2…

    btol kte u all…bek xyah pki klu cmni…hmm…ilang trus mnat kat minah nih…

  9. aduuihhhh ct knp mest nk jgk
    nmpak rmbut huhu,kang elok2 ade rmbut
    nnt botak baru tau.dh niat nk pkai tudung
    pkai ar elok2 addduiihhhh

  10. ct ni cakap tak serupa bikinlah. kata nak tudung litup tapi nmpk jgk tu rambut…baik lagi jgn pakai, org lagi respect. tak payah nak berpura pura. jawab ct jawab..

  11. sedihnya tengok kak siti dah jadik camni..
    mana janji kak siti nak pakai step by step?
    kan ker k.siti janji nak mula perlahan2?sekarang bukan mula bertdung perlahan2 tapi mula menanggal tudung perlahan2.
    saya sayang k.siti yang comel dan ayu..lagu pula best2 sgt, tapi sekarang k.siti dah kecewakan saya..waa..waa..

    saya doakan k.siti tak terlambat untuk berubah. sekarang umur dah makin banyak, kubur dok kata mari, dunia duk kata pergi.
    saya sayangkan k.siti sebab tu taknak k.siti lupa asal-usul dan saper kita kat dunia ni. sementara jer..

  12. ini yang korang muliakan..ikon konon..nie sure tak kuat pegangan ugama..klu tak takkan jadi camni….ehehehhe..kesian kak ct oiii….nak pakai tudung pun kena ikut step by step..apa nie?..ni tuntutan yang wajib bukan main2…tak tahuke..wajib pakai tudung..eheheh.macam budak-budak…

  13. hmmm..ekceli die ni xnk pon pkai tdung..tp since die da terlanjur bercakap yg die akn pksi tdung after blik umrah (mayb time 2 die nk cari publisiti)..so klo die xpkai lpas blik 2…malu la die..tkut dikataan ckp xserupa bikin..so die pkai la segala jenis mak nenek penutup kepala cover kpd tdung…SITI..baik xyah pkai..memule ko ckp pkai tdumg..ap2 ari2 ko ckp kami slah faham..ko juz nk pkai selendang..hmmm…mane ko blaja selendang camni??..kekadang pesen ko da rupe sister kt gereja..sedar la ko…jgn jd BODOH!.

  14. tu ler pasal… lain kali jgn pandai nk ckp bab agama… kan dh kena kutuk… nk pakai tudung ni… tak pyh nk citer kat org… pakai jer… nk tunjuk baik konon… dh ler pakai mcm aper jer… pakai tudung ni, bkn sekadar tutup rambut jer… yg nk tayang2 telinga, leher… dada tu… buat per…dah ler nampak jambul kat depan tu…kat maner ler dia blajar bab2 agama ni…bertaubat lerr… dh byk duit tu… ajak ler suami pegi blajar agama ckit…ader suami pun tak blh membimbing…

  15. hmf mklumlah cik siti ni kan hangout dgn high society yg vogue2 tu.
    geng2 datin2 member datuk k tu mana main tudung2 ni.
    siti pun taknaklah ketinggalan kann.
    kalau datuk k tu encourage dia pakai tudung, msti tak jadi mcmni.
    ni tak. hm apa2lah siti.

  16. apple.butterfly

    aduh ct nie…ari tu cakap perlahan-lahan nak pakai tudung cara elok…tapi sekarang nie makin hebat lak.baik tak payah pakai je..nanti pakai terus mini skirt.lagi orang suka apa…insaf insaf lah…

  17. kak ct..tlg ubah jd cam ekin mawi tu..atlis bertudung molek..comel je tgk..sy minat kat awk..lagu2 bez cume yg xbez bab tudung:-)

  18. alahai sekali pandang cantik dua kali pandai macam nenek tua yang dah nyanyuk….dier nie tak sedar tentang hal ehwal agama ker….main2 jer tentang hukum ALLAH….tak payah nak pahala separuh dosa separuh….konon2lah…..yerlah nampak ramput separuh jer kan….saya bukan pandai sangat pasal agama….tapi sedara islam nak nasihat….kalu tol2 dah taubat nak pakai tudung pakailah tol2…..janganlah buatkan benda2 bodo camni jadi ikutan…..ko suka ker sedara islam jadi cam ko…aiyak….dah ada title hajjah…tapi tak insaf2 gak…..nak pakai pakailah betol2….bukan tak cantik pown…nie pakai cam apa ntah….makcik2 nak pegi pasar powm boleh pakai cantik….ei tak pahamlah…aduyai….

  19. toksah la nk minat kt siti ni..xde rupe nk jd icon pn la…bkn besh mane pn die..pki tdung pn dh bkn tudung dh name nye..skg asik pki topi je,,xtau ko nk tutup rmbut ke ape sbnrnyer siti oii..ttp gk nmpk rmbutk ko..pastu pki selendang ape..rmbut terjuntai..slendang jarang..nmpk gk rmbut ko ikat kt blkg tu..taHpepe..DH RUPE XPAKAI TDUNG JE BAIK XYAH PAKAI LGSG..BUKAK JE SUME MCM KO DLU TU..SNG CITE!!!NYAMPAH AKU KT SITI NI!! X MINAT LGSG AKU!!

  20. fuiyooo!!!
    ramai dah komen ni….
    pe hal pun , siti harus akur dgn peminat dan yang paling penting, agama Islam sendiri….
    Allahuakhbar…

  21. Ya Allah..kenapalah nak mempermainkan kesucian Islam dengan pakai tudung macam itu..agama Islam and mazhab apa Siti ikut tu..tolonglah jangan mencemarkan ajaran Islam yang di utuskan..tulah dulu suruh pi belajar agama..pi nyanyi..DK tolong nasihat isteri anda ..jangan buat malu kaum muslimah..Lagi satu,,X sesuai sangat Ustazah Siti Bahiyah bergambar dengan artis camtu..kalau dalam majalah Islamik Anis pura-pura litup..lepas tu hancur..Nampak sangat kejahilan agama dia..Ibu dia x mendidikke..?Ustazah Bahyah tu agamanya tinggi..kan agama kita melarang perempuan menyanyi..x takut hukum Allah..?Malulah pada anak-anak..dhlah speak english pun kantoi..

  22. ct ni pale die ne ketok dulu gamaknyer baru nak sedor

    ingt care yg ko wat seme peminat leh timer ker

    dh mmg wajib pon tuk pmpn xde makneyer ne pelan2 kayuh

    alasan jer..

counter statistics