BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Thursday , July 2 2015
Home / Dunia Artis / Gambar Siti Nurhaliza dan keluarga di majlis perkahwinan adiknya

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Zaiton-Sameon-Bertudung-MEDIAMALAYA

Penyanyi popular era 90-an, Zaiton Sameon kini bertudung

Berkongsi berita gembira melalui Mangga Online, dilaporkan Zaiton Sameon kini sudah bertudung sepenuhnya dan ia ...

16 comments

  1. john dengan labunya

    ni adik laki atau perempuan siti yang kawin???

  2. mana ank saerah?..hahaha….

  3. adik laki ct laaaa yg kawin ni

  4. kirana….knp mentertawakan saerah….klau benar die punya anak sbetulnya kita mendoakan agar die memohon kemaafan pd ALLAH…kite renung bersama….Adkah kita tak pernah melakukan dosa pd ALLAH…ADAKAH ANDA fikir cerita tu benar atau tidak?????jgn percaya 100% pd tulisan wartawan….klau ianya tdak benar,anda juga telah melakukan dosa kerana bersangka buruk pd org…

  5. comeynyooo ct

  6. kasih kan kucing

    semoga berbahagia la deme tu…

  7. ni adik lelaki siti..Ali nama dia..last month aku balik lipis jumpa dia ni..teringat masa PMR,amik result kat sekolah Clifford dengan Ali ni..mase budak2 agi..hehhe

  8. adik pun dpt glamor gak…. itulah tempias adik artis…

  9. dia kompem da deliver sbb sepupu dia my clerk :)

    • so bangga nk heboh kt sume org yg sepupu die your clerk n ko tahu yg die confirm dah deliver…

  10. hoho

    de ak kesah??????

  11. everyone make mistake laaaaa

counter statistics