Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Siti Sarah (2 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

6 comments

  1. wakaka, lawak semacam jer aku nengok, macam ayam kono sawan!!!!!

  2. aku rse bj dia cntk.yg xsuai sotking,kst,hbag dia 2.dh mcm aym serama dh aku tgk…aku rse dia xperlukan eksesori 2 sume la..klu dia xpakai stoking 2,skirt dia blh dlabuhkan skit..mesti comel..n dia kne pakai tas tgn n kasut yg sme kaler tp bkn sme kaler dgn bj..

  3. ayam serama lah!

  4. napa pakai pakaian mcm tu? Halloween night ke?

  5. mcm big bird dalam sesame street…….

  6. adoi siti sarah oiii tak payah lah pakai macam tu lg….tak nak komen ape2 lah

counter statistics