Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Siti Sarah (2 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

6 comments

  1. wakaka, lawak semacam jer aku nengok, macam ayam kono sawan!!!!!

  2. aku rse bj dia cntk.yg xsuai sotking,kst,hbag dia 2.dh mcm aym serama dh aku tgk…aku rse dia xperlukan eksesori 2 sume la..klu dia xpakai stoking 2,skirt dia blh dlabuhkan skit..mesti comel..n dia kne pakai tas tgn n kasut yg sme kaler tp bkn sme kaler dgn bj..

  3. ayam serama lah!

  4. napa pakai pakaian mcm tu? Halloween night ke?

  5. mcm big bird dalam sesame street…….

  6. adoi siti sarah oiii tak payah lah pakai macam tu lg….tak nak komen ape2 lah

counter statistics