Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Stacy Promosi Album di Kota Kinabalu, Sabah

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

21 comments

  1. dress up utk persembahan suda meniru dress & gaya agnes monica. Kang marah pula sebab tiru gaya si agnes 😆

    • yeke!! tapi saya suka lah tengok stacy,walau pun u fikir dia tiru gaya agnes monica stacy tetap stacy..jangan mare 😉

    • 1st ayat yang keluar dari mulut kino bila tgk stacy malam tu "eh..macam skirt agnes monica masa dia perform lagu tak ada logika"

      memang sebijik la style skirt dia malam tu

    • anonymous>yup!!!thats true.. so far video stacykan.. dia nya dressing suma da cam copy paste agnes monica .. n one more thing.. tarian da.. perhatikan sajalah tarian stacy dgn video tak ada logika by agnes nnti..mgk da bkn tiru suma tapi separuh gimiknya tu ada di sana.. chehh.. takda style lah.. tdk lamA britney pnya tarian jd sasaran…

  2. opps...tonton naratu

    alo putet…

  3. Salam tuan tanah….
    ni apa kes ni cilok gambar dari fotopages aku letak kat sini?kot ye pun, mintak izin ke…bagi credit kat aku sebab ni gambo aku ke?tak beradab sungguh….congirm ko nampak gambar ni kat forum CARI….tapi instead hang amik gambar2 ni yang ada watermark, ko pi masuk fotopages aku n cilok kan?

    kurang ajaq sungguh….

    • sori la ye kinokuniya. tak tahu pun gmbar ni milik kau sebab ia di'ambil dari web lain dan bukan forum cari. gambar tersebut pun tidak diletakkan watermark mediamalaya sebab gambar ini sudah bersepah di'internet.

      kredit akan diletakkan selepas komen ini, terima kasih kerana mengingatkan. =)

  4. terima kasih kepada pihak admin yang telah mengedit title dalam kurungan di atas.

    kepada yang lain, saya harap perkara ini tidak dipanjang2kan lagi. just enjoy the pictures ok?

  5. kan setel…bende simple je.bg kredit tu leklok.xperlu perli org lain.tutup kes…layan je stacy tu … huhu

  6. Manchester United

    klu ya sekali pun jeles ngan stacy jgnlah kutuk dia, apapun setakat ini xde siapa pun artis2 baru yg dpt kalahkan stacy, stacy u're d best…

  7. ingt anges ja ka bleh dress gitu???
    x hak milik angs dress gitu….
    sapa2 pn bleh pkai mcm tu…

  8. Ni lah dia punca rembat merembat..oppss..terlebeyyy sudah..

  9. cntk oh pakaian

  10. artis malaysia ndessooo……….aku liat stacy..kok agness…banget….suka nggak suka dia adalah peniru agnesss………..mending dia pake baju kurong saje…..mukanya biasa biasa aja…..stndard……mending dia dijadikan ketua anges fans club cabang kl…aje…..

counter statistics