Sunday , October 2 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Stacy tanpa make-up

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

71 comments

  1. Mr.diana amir saye tahu awk adalah pelakon tapi jangan lah sampai skirt singkat dan kalau boleh pakai la..,,,tudung tu baru nampak cool…cantik,cute and like cat

    (-_-") ape yang aku cakap nie tapi awk cute kalau pakai tudung….

  2. wakakaka..x lawa lgsg..huhu

  3. biasa je..agnes monica xmekap pun,xlawa mane pun..

  4. alaaa bese aaa…

  5. terlebih suda:)

    Ala bukan Stacy sorang je make up kurang chumel.
    Ramai lagi.
    Nak tau gi terjah 🙁

    • tol gak erk… sechumel2 Siti pun bile xmakeup atau silap makeup pun xde aa chumel sesgt, tatau aa mata org, mata aku tgk live camtu aaa. Stakat ni aku tgk Scha Al-Yahya plak, better xyah makeup lagi le jelita sbb dia klu makeup lebey2 jadi cam x lawa je. well, klu dah natural beauty erk..

  6. napa survey yg cam neh plak yg kuar, err muka mcam mna yg d ktakn cntik weii,,semua org memang cantik tnpa makeup trutama skali yg pompuan,,,,

  7. hahahaha…apa nak d heran kan…kan dulu stacy kat dlm akademi slalu x bermakeup..biasa ja pun…

  8. media malaysia sial

    weyy ..media malaysia and to all stacy's hatter …. jangan nak bandingkan dengan artis indon …besar sangat kah nama agnes tu?? bagus sangat ker ??????? HAH????!!!!
    lagipun stacy kan duduk kat kampung time tu ..mesti panas …tak macam artis lain dah kaya, x balek2 terus kampung ..gile glamour …semua peminat stacy tahu macam mana perangai stacy .. stacy yang jujur dan natural beauty .. thats kinda artiste is needed in malasyia right now … nanti mula lah malaysia ketandusan artis ,pastu korang sibuk dok layan muzik2 negara luar ..BODOH! JANGAN NAK BUAT TAIK!

    • yoooyooo bro,,relek la, gmbr ni menunjukan stacy mmng bijak menilai keadaan skliling, lgi pun kmna tumpah nya kuah lau bkn ka nasi,,,

  9. heran btl bile org ckp pangei mcm artis tu baik la..stacy baikla..korang kenal rapat dgn die ke? sume hal die korangtau? hahaha..takat kenal as artis xyah la poyo nk ckp baik..kt luar tah pangei cmne pn korang xtau..ok

  10. eh hello.. kenapa curi gambar dari Blog Stacy Angie Frenz??
    taw tak kami le saman kalau amik tanpa kebenaran…
    bukan nak letak kredit… pastu senang2 letak watermark mediamalaya lak…
    dah 2..kutuk Stacy pulak.. igt kamu ni bgs sgt ker??
    dah la curi gambar, then kutuk2 lak…
    cermin la diri sendiri 2 dulu k…

  11. sape pengasas mediamalaya nie..
    aku rase pengasas dia nie mang anti habes gnan stacy,,tu pasal dari masa ke semasa ade je berita buruk about stacy yg dia wat..
    korang tak nampak agi stacy depan2 tanpa make-up, biase jer pon aku nmpk muke stacy bukannye hodoh cam sesetengah artis yg tak berani tonjolkan muke tanpa make-up..
    ehem-ehem,,,agi satu jan bandingkan stacy hebat nie gnan penyanyi indon yang suke lipsync and tersemput time nyanyi live tue…..sokong ar artis malaysia bukannye sokong artis tak kenang budi kat seberang tue…camne industri muzik msia nak naik lau asyik kemaruk kat artis indon,,terus terang la aku anti indon..

    • sape kate sy anti stacy, malah jika diberi peluang sy akan bangunkan laman web aku stacy fanclub dengan lebih cantik lagi berbanding yg ada sekarang yg buruk mcm beruk.

      • WEB AKU STACY ERKK??? KAU BELAJAR DARI MANA BLOG BOLEH JADI WEB ?? "AKU STACY"?? "STACY ANGIE FRENZ " LA CENEYYY !~

        • A blog (a contraction of the term "weblog")[1] is a type of website.

          opss.. bodoh sudah. bace wiki dulu la baru tau blog tu ape sblm marah2 kat sini..

    • bodoh bngt lu jelas-jelas stacy niru agnes.

      berarti stacy tukang niru tidak punya kualitas

  12. lagi nak tambah..stacy tak gilakan kecantikan, yang penting dia ikhlas and tak sombong…dia seorang yang ceria and bukanye gedik kata sesetengah orang…stacy kadazandusun asli tak mix..tue penyanyi indon yang disanjungi oleh si mediamalaya tue pun harap jer mix..cube la bayangkan muke agnes tue lau die tu bkan anak mix..gerenti warga indon termasuk malaysia pasti tak pandang and sanjung si agnes tu lau agnes tu tak cantik..tau2 jer la kat indon org yg tak cantik tapi berbakat tak diminati dan tak diberi peluang..banding malaysia tetap diberi peluang..jadi korang mediamalaya jan sanjung sngt kat artis indon..bagi peluang kat artis malaysia..

    • bukan sanjung.. tp mmg cara stacy byk tiru agnes

      • yekeh…gaye stacy sebiji ker cam agnes tue..
        agnes tiru gaye artis hollywood ko tak kate plak..
        rajin gak ko nie meneliti mencari persamaan and perbandingan antara stacy and agnes tue..
        stacy pakai cawat ker time perform cam agnes,,die nyanyi lipsync ker cam agnes…dia gile cantik ker cam agnes..dia hipokrit ker cam agnes..die tak hormat ker warga muslim kat msia nie cam agnes…
        hey..terus terang masing-masing ade kelebihan la woi..
        lau ko tak minat and tak sokong stacy jan ar sibukkan diri ko tue membuat artikel yang meyokong contohnya artikel bodoh ko nie "http://mediamalaya.com/gambar-stacy-tanpa-make-up/

      • LARHH ..MINAH NEYY .. WEYY !!AKU KENAL ARR KOW ..YANG DOK JUAL JUBOR KAT TEPI LONGKANG CHOW KIT TU KAN ???? HAHAHAHA .. KAU KUAT NGUTOK ORG ORK ! X SEDOR DIRI … SNAP GAMBOR NAMPPOK KOPEK LONDEH TU ! SEDAOR SIKIT ARR ..ADE HATI NAK BUAT BLOG STACY LEBIH CANTIK DARIPADA MCM BERUK … EIY MINAH ,KAU ENGAT "MEDIA MALAYA" NI CANTHIK SGT KEHRRR ???? HAHAHA ..MINAH PELACUR ,MURAHAN ,ANJING KURAPPP … PEGGGGGGGGGIIIIIIII MAMPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 PUTING LONDEHH =p

  13. oh…ko ke pengasas media malaya nie hoi poyo ganaz..

      • yela kenape..
        da ko memang tak suke and anti kat stacy,,jan ar ko penatkan diri ko tu membuat artikel yang menyokong tue..

        • sabar ar lisa,
          biarkan aje hater stacy nie,
          dorang ade pun bagus gak, tu tande nye dorang perasan ade bakat baru besar punye kat mesia nie..
          lau da memang berbakat besar mesti ade punya la org yg akan dengki..
          poyo ganaz tue memang dengki sesangat kat stacy,,kan poyo ganaz..haha..
          pengritik perlu ade, contohnye mcm poyo ganaz nie..
          tak pakai make-ap pun die nak ambik kisah.

        • ape tak suke lak, just letak gambo tanpe make-up kire tak suke ke? uwekkk

          • oh ye ke kalau letak gamba x pakai make up pon dikatakan tak suke … gitu ?? sial la kau ni ,,, KAU FAHAM TAK APA YG KAU TULIS ?? STACY TAK PAKAI MAKE UP SETANDING AGNES , ETC …. TU DAH MENJATUH KAN MARUAH SESEORANG … PIKIR SIKIT … CUBE KALAU AKU CKP KAU NI CIKARUU A.K.A PELACUR … JATUH TAK MARUAH KAU HAH BOSIA??

          • malas aku nak layan orang tak bertamadun ni..
            dok fikir benda remeh temeh….
            macam bagus sangat diri tu….
            nak hentam orang ajer kerjanya…
            lantak korang la…

  14. FARINA (stacy frenz)

    ish3..
    ske aty je amek pic dri STACY frenz..

    main curi2 pulak ye..

    nk kne saman ke bah??
    klo nk.. mintak la dulu..

    semue yg komen nie..
    kutuk2 stacy nie.
    cbe tgk siti..
    x make up.. x cntk pon..

    • sape suh tak letak watermark

      • wat pe nak letak watemark..
        stacy not hipokrit la..
        she is gud girl..
        so u jan nak cube2 nak jatuhkan stacy ok..
        itu cume pic by camera not pic by u eye's
        cube la u berborak ngan stacy,
        i tau u pasti nmpk die tu cantik..

  15. Ini nasihat untuk stacy berkaitan dengan gambar diatas….

    kamu dah jadi artist terkenal aku harap kamu jaga penampilan setiap kali keluar rumah…dari hujung rambut ke kaki kena nampak bersih dan smart..bukan nak kata kena pakai make-up tebal dan pakai baju branded..tapi penampilan yg sedap mata memandang..kemas dan cantik

    kalau tempat yg panas ikat rambut macam gambar stacy bersama toi & riz tu(artikel kat belakang)…biar nampak kemas…pakaian, rambut dan simple make-up mcm tu nampak smart..kalau dulu kamu nampak serabai orang tak kesah tapi skang banyak mata memandang..dikelayakan orang ramai ada je orang ambik gambar tanpa pengetahuan kamu…

    nak jadi artist terkenal bukan je bakat perlu tip-top tapi penampilan diri penting juga..dan jangan dilupa berkelakuan baik..humble dan selalu bersyukur

    sukses dalam karier anda

  16. Untan SaripPunya

    mak aiii… hodoh la jongang dia tu…. macam suku asli di amazon!!!

  17. alah…muke on pic x neutral..
    on pic bukan muke sebenar kita..
    pic boleh m'buat muke kite cantik
    dan
    pic jg boleh m'buat muke kite hodoh..tau x..
    lau nak lihat kecantikan asli seseorang
    pandang dan lihat tingkah lakunya selama 1 or 2 jam
    dan dari situ korang semua boleh lihat dan menilai samada
    orang tu ketegori cantik ataupun tak….

  18. BETUL2..KALO NAK TENGOK MUKE SESEORANG TU JGN TGK DLAM GAMBAR EBAB X LAWA TGK REAL BARU NAMPAK KEAYUAN MUKE TERSEBUT…..CAM SY R X SUKE TANGKAP GAMBAR SEBAB NAM PAK GEMUK DAA…

  19. AG SATU NAK NASIHAT JGN MUDAH BAGI GAMBAR KITE KAT MAMAT YG X KENAL BUKAN PE TAKUT GAK DI PI JUMPE BOMOH KE NAIYA KITE AN………SY PON NAK BAGI GMBR KAT MEMBE PON TKT BUKAN PE SKANG NI MACAM2 KES DAH TERJADI AN….HUH……….SERAM LAK ASE…AN AN AN AN

  20. stacy tak kisah kot sebab memang sewaktu dlm AF lagi pun dier tak pakai makeup melainkan sewaktu konsert.. peminat dah tau wajah stacy tanpa makeup dan masih meminati dier..

  21. a'ah.mcm bibik kt msia je aku tgk huhu sory but it's true

  22. comelnya stacy….tak makeup pun still nampak comell…

  23. stacy tetap nampak manis walau x de make up…umh

  24. hello.. agnes monica tu tiru style artis korea.Mybe you all x tau yang dikorea majoriti artis menggunakan genre dance and sexy dance.Ramai juga dikalangan artis dan teen kt indonesia tu follow trend selebriti korea.Sedangkan lebih 100drama indon(kecuali islamic drama)copy dari cerita korea,article tu sy pernah terbaca dlm website tp lupa kat mana.Pihak indon pun mengaku tp katanya hanya menjadi rujukan la kononnya.Org malaysia xtau hal nie cz deorg more like hollywood n indon only.So moral of the story jgn mengutuk local artis n menggunung puji artis luar,sedangkan artis luar tu bukan nye bagus sangat.Org malaysia nie,kalau la seorg maid/bibik jadi artis ntah populariti bibik tu kalah siti nurhaliza.MALAYSIA BOLEH!!

  25. stop2 la compare stacy gnan agnes……
    aku x rase pun stacy tiru gaye agnes..
    korang tue jer yg fikir cam tu,,
    cube la lau stacy tu yg dulu jadik artis s'belum agnes..
    pasti korang akan kate agnes tu tiru stacy…tul x..!!
    agnes tiru artis lain korang x perasan,,stacy yg x meniru pulak yg korang terperasan..
    maybe ade sesetengah pakaian stacy serupe agnes tpi baju tu bukan stacy yg sediakan,,pihak penganjur yg sediakan bju tu,,,korang semua boleh lihat stacy skang ade cam agnes ker….???…aku tak nmpak pun cam agnes,,ape yg aku nmpak stacy jer,,,,

  26. I 2 la bahananye pkai make up…

  27. stacy tak tiru agnes pown………..
    mngkn bb dya pandai mnari jak org sama kan dya ngan agnes….
    tp tarian stacy lg mantop dr agnes…….
    qta sbagai rkyt malaysia seharusnya lbh mnyokong artis tmpatan….bknnya nak banggakn artis luar….skrng stacy jak satu2nya artis pmpuan yg pandai dance..

  28. walau ape pun kate korang… stacy tetap cantik dlm ati aku..
    mantap gitu…. aku sayang kamu stacy!!! muah… terlebih sudah..

  29. stacy tak tiru gaya agnes la..saya tengok stacy original,dia jenis tak suka nak mengada-ngada,sampai nak ikut penampilan orang lain pun saya rasa tak..mungkin dia dah di arah berpakaian mcm tu cz mengikut kesesuaian setiap persembahan yang dia kena buat..korang kena ingat dia buat persembahan bersama dengan tarian sekali,so saya rasa pakaian yang dia pakai skrg ni mmg sesuai dengan karakter dia dan lagu-lagu dia..

  30. Enda kan hari2 pun makeup, tidur makeup, mandi makeup, adeeeee… Tiada yg wired pasal tidak makeup… Original itu kan lagi bagus… Stacy is the real Stacy….

  31. Stacy mungkin boleh meniru gaya Agnes Monica dalam apa juga cara. Tapi apabila tiba untuk tidak bermake-up, Stacy tak boleh challenge Agnes Monica lah….< orang yg comment nie, cantik sangat ke? …. ada bakat macam Stacy ke?? Cemburu membuta tuli, diri sendiri belum tentu bahagia… apadahhhh

    • yyoooo iaallaaahhh… muka stacy anjing kan… muka kampungan .. gabisa bedakan dari agnes… dasar bodohhh…

  32. aaalllaaammmaaakkkk… jelek nian sampean teh… kyk muka monyet ggeettooo… bbuueeekkk… malon… malon… wwoooaallhhh… malashit… anjing…

    • d ukui aaaa….mensia dadak….nma bnsa nn tu aaa….ngumbai owg ukui….tai ngenadak nyaaaak dahhh…eeee yyyy…gidan mat ngau d tu…kamu tu yg anjing+babun+mulut koyak…..takde adab lnsung…puuuuik….

  33. beda aabiisss lahhh sama tu agnes.. agnes mahh cantik gila,,, kl elu stacy,, cuuiihhh… muka anjing….fuckin shitt face… malon… malon… malaysial truly maling asia… hahahahaha

  34. iya betol bngt hahaha

  35. jubor malon suwek

    wajahnya mirip beruk kejebur got …

  36. ne sengaja nak burukkan stacy la ne . dah xda keja lain org yf=g buat post ne .. stacy kat akdemi fantasia dulu okay je .. nak harapkan artis yang gedik gila kecantikkan tp bakat macam taik ape ke jadahnya . sma macam penulis mediamalaya ne la .. stacy tak gila kecantikan dan glamour, nampak ikhlas stacy jd artis .

  37. Tak bisa di bandingkan AGNEMONICA dengan STACY …coba tengoklah dekat dekat…dari prestasi,stayle,akademik.dan kecantikan jauhhhhhhhhhh dengan Agnes,,,stacy seperti asisten artis

counter statistics