Sunday , June 24 2018
Home / Gossip Panas / Gambar Stanley AF6 semakin gemuk

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Ini Jawapan Erry Putra, Baju Melayu Breastfeeding Father Yang Viral

Tahun ini, pelakon Erry Putra kembali dengan penjualan produk terbarunya. Namun produk tersebut mendapat kecaman ...

7 comments

  1. lol..lawak dowh….

  2. hahaha..die ni mmg da gemok dh..lain mcm kalo gemok n rendah..tu la diet pasni k..huhu

  3. mcm ahmad kasan da..bhahahha…

  4. ikut cara aizat diet aaa… tp klu dia kurus suara dia x jadi cam tu plak… x kisah aaa..janji nyanyi best.

  5. jgn makan sbulan (utk kurangkan lemak terkumpul)…minum air masam je (utk kikis lemak2 degil)….senaman 5jam sehari tiap2 hari…

    cukup sbulan..mampos!!hahahahahah

  6. xpopuler x yah ler buat cter pasal dia

  7. Tak popular tapi dia handsome lah.. cute…

counter statistics