Sunday , April 20 2014
Home / Dunia Artis / (Gambar) Suami Melissa Saila

(Gambar) Suami Melissa Saila

suamimelissasaila1

Suami Melissa Saila, Megat Fauzi Shukarnain bagi mereka yang masih tidak mengenalinya. Gambar ini berada di’dalam arkib pengirim email yang menghantarnya kepada kami. Kami tidak pasti gambar ini masih baru ataupun sudah berkurun.

Melissa Saila punyai keluarga yang bahagia dianugerahkan dua orang cahayamata. Selain berlakon dan aktif di’dalam bidang nyanyian, dia juga aktif mengarahkan beberapa buah drama.

suamimelissasaila

suamimelissasaila2
Kredit: Cerita Penulis Buku

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

7 comments

  1. yg mana satu? yg dukung ank tu erk? hmmm not bad

  2. muka nak seiras la melissa saila ngan hubby dia ni
    ptt la anak2 muka comel2…
    mak bapak lawo dan hensem walaupun hubby
    dia mcm berusia kan…
    emmm moga bahagia kekal ke akhir hayat la

  3. semoga dorang bahagia kan. sesuai sgt!

  4. adik abang zamir...

    hidup abang zamir!!!

  5. semoga bahagia kedua org anak suami melissa saila tu (kiri dan kanan)

  6. betul la statement yg dkeluarkan… lagipun anak nye yg sulung berbaju jalur itam tu seiras dgn ayahnye..hidup zamir

  7. nih gambo mase melissa saila kat UIA dalam taun 2007 tak silapnye..aku ade maser nih…die dtg time screening short film 'shorties' anjuran BMW and die ader direct one of the short films, tuh yg die dtg, and tu psl die pakai selendang, psl masuk UIA..

counter statistics