Friday , December 9 2016
Home / Pelik / Gambar suasana sempadan Amerika Syarikat & Mexico

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

14 comments

  1. biar btl keadan nya tu?

  2. Nie kat area mana nie? Saya pernah sampai Tijuana, lebih kurang camni gak….

  3. @azizan saya rasa pun belah tijuana ,tahun lps saya sampai sama,masa ada conference dekat San Diego …ramai org Mexico datang keja belah San deigo

  4. sempadan malaysia-thailand camne plak?

  5. sempadan malaysia dan thailand meriah.

  6. nmpk mcm tipu jekkkkk!

  7. Begitu sekali diorg buat sempadan..

  8. nampak sangt menipu .. sbb2 i ckp camni , kowang tgok la xkan laut 2 pon t'belah jgk ? liar !

  9. tu dia letak mcm partition untuk mark sempapadan, then ada shadow casting sbb ade matahari. bukannye 'terbelah' adoii.

  10. ~rasanya tu bukan terbelah~

    or rekahan…

    bukan ke ada mcm dinding or pagar which divides the two places??

  11. aku ingat kan yg maju tuh amarika….upanya mexico….kui…kui…kui…pas tgk kat google earth baru tau….huhuhu

  12. MANA US MANA MEXICO?THEEHEEHEE

counter statistics