BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Monday , August 31 2015
Home / Dunia Artis / Gambar Susan Menon Sekeluarga tanpa Mustapha Kamal

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-Nubhan-AF-Kahwin-MEDIAMALAYA

Sekitar Majlis Perkahwinan Nubhan AF6 & Afifah (13 Gambar)

Tahniah diucapkan buat pasangan pengantin baru iaitu Nubhan AF6 dan pasangannya, Afifah Hidayah Ahmad Taufiq ...

7 comments

  1. alahai..cute anak2nya…Anak dah ramai…tapi body still maintain cun.

  2. tapi kulit mcm dah gelap sikit, badan pula seperti lebih kurus berbanding dahulu

  3. camne la susan menon ni jaga badan dia ek…akak baru nak masuk 3 je dah asyik kena komen ngan husben…pandai betul la pak mus jaga isteri…

  4. comel je anak2 dia. susan pn maintain lawa.

  5. mus kalau tak jaga susan ni elok2 rugi la…dia dah bagi zuriat lawa2 kat mus..dah la maintain mcm anak dara…mana mau cari bini mcm ni kan? mus kena appreciate apa yg susan dah buat kat dia and sanggup converted to muslim..

    tabik pada susan!

  6. Beautiful woman + beautiful kids= Lucky husband.

  7. nak cari wife cam gini jugak..ada sesapa boleh recommend…

counter statistics