Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Gambar teman lelaki Nurul (ex-wife Ajai)

Gambar teman lelaki Nurul (ex-wife Ajai)

Pada malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2009, Nurul (ex-wife kepada Ajai) hadir bersama seorang teman, temannya itu dikenali sebagai Ryzal Marzuki, seseorang yang bekerja di dalam industri kewangan. Apa yang menarik ialah kenyataan dari Nurul mengatakan bahawa pada awal perkenalan Ryzal tidak mengetahui dirinya seorang artis.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-ragam-yusuf-iskandar-di-london-mediamalaya

Ragam anak Hanis Zalikha & Hairul Azreen, Yusuf Iskandar di London (10 Gambar)

Mari kita lihat ragam Yusuf Iskandar, anak lelaki kepada pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ...

14 comments

  1. elok aaa klu ade pengganti. jadi MJ lelama pun xelok gak, much better move on… typical statement le plop, asyik2 xkenal atau memula tatau si dia tu artis, takan x popular kot kihkihkih…

  2. erm, c ryzal neh mana kenal artis melayu.. mat saleh celup la katekan.. blaja pown kt oversea.. tp pelik la.. coz setau aku die ade gf..

    • mat saleh celup ker…
      ermm patut la si nurul nie slalu pkai bj asyik xde lengan jer..
      pastue pkai mini skirt..
      ketiak itam siot…heheheh

      • dh org twu kulitnyer gelap…..xkn kulit gelap ketiak putih…hapaaaaaa la…….
        len ler ko..nme puteh…tp xtaw ag puth kew x…huhuhuhu…opsssss…

  3. bese la..nurul ni dh kemain seksi skg ni..mcm la lawo sgt..nk glemer jer..janda gatei name nye tu..cri laki pn tahpepe..bengong!asik2 kalo artis tu kapel mesti la bf dorg xtau yg die tu artis..adoi..xkan la xtau lgsg..dok utan ke ape smp xtau sape artis? hahaha..poyo..taktik jer..konon nk ckp ske sbb bkn pndg die sbg artis..pegiidaahhh!!

    • mmg setuju sgt dgn statement gatei…cliche la ayat2 x kenal artis ni..sama ada artis tu kat luar x lawa giler atau si mamat ni hidup dlm tempurung nyoq..

  4. oi korg……ahli2 usahawan cam ryzal neyh mne la nk tgk brite2 hiburan cmni..len la korg…uhuhuh….tp twu la mkn seksi lak si jande neyh..hurm..taktik nk pikat jantan kot!..opsss…terlebih sudah…

    • ek eleh xkan la sorg aRTIS PN XKENAL..TU ALASAN JER..ALASAN NK BERKWN DGN ARTIS KONON XTGK STATUS..BLAH LER

      • betulla twu…si jande neyh en ckp..waktu 1st knal..jantan neyh xtaw dy neyh artis…mne la jantan neyh nk knal…bknnyer cntik pown..huahuahua..tgkla gye jantan neyh..musti korg taw en taste dy cmne…huhuhu….

  5. alah beselah artis….knon x knl la sgt….hi2

  6. btol ke laki asia xsuka pmpn gelap..well2..pasal tulah kot malay girls skunk berebut nk pki produk kasi putih muke..gilak kontra ngn lgn apatah lagik badan..awek2 kasi sental ujung dahi smpi ujung kaki laweyy..baru tiptop..

  7. mamat ni owner club iburan kat kl…ntah name pe ntah club tuh…
    mcm ni pon hg nak wat laki ka???aiyoyo…dOnia nk kiamat~

counter statistics