Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Terbaru Jue Aziz

(Gambar) Terbaru Jue Aziz

Lama gak tak dengar berita mengenai Jue Aziz ni kan? Yela sejak-sejak putus dengan Jehan Miskin, macam makin senyap pulak. Maybe wartawan dah bosan kot tengok gelagat Jue Aziz yang gedik semacam masa kantoi dating dengan Jehan Miskin masa dalam Melodi satu ketika dulu. Malah dalam Harian Metro hari ini pun dah ternyata lagi bersuluh gelaran buat Jue Aziz ialah “pelakon gedik”. Huhu. Apa pun genjoy dulu gambar terbaru Jue Aziz, mantep tetap mantep.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

8 comments

  1. gambo mcm nk berak je..hahaha..tahpepe

  2. ooo mase shooting drama janji kekasih nih… same je dressing mase blakon lam drama tu…

  3. mesti tgh teran berak tak keluar..hahahaha..

  4. tah pape tah korang ni…die ade wat salah ker ngn korang yg koerang nk cakap2 camni…tu la org2 zaman sekarang…dengki xtentu pasal..!!

  5. jue aziz,aku rasa nak ramas je gomol saje tubuhmu yg mengiurkan………..

  6. jue aziz ade ke wt salah ngan korang yg korang smua nk kutuk die knp… suka hati die nk bgambar mcm mne pun..

  7. kak jue punya gambar cantik sangat -sangat .saya suka gambar kak jue

  8. sye pun suke gmbr aqq jue

counter statistics