Saturday , November 1 2014
Home / Gossip Panas / Gambar terbaru Nelydia Senrose

Gambar terbaru Nelydia Senrose

Pelakon Nellydia Senrose, adik kepada Qasha yang pernah kantoi gambar cium dengan Nabil dolu. Lagi gambar after the jump.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

17 comments

  1. tak abis sekolah lagi rupanya…

    • Cantik luaran ja tp dlman palsu..

      • ko tau ke apa dalaman dia..macam ada ilmu pulak ko ni..yg aku tau ko tu takyah tgk dalaman dah tau busuk luaran dah..ko kenal org tu pon tak..komen kat internet pastu lari ape cer

  2. ape makan budak-budak zaman sekolah skang nih???

  3. bese la org kl byk mature2 laa…tp prangai artis? waakkakaaa

  4. pandai la dorang ni wat potosop sampai terserlah kepalsuan…

  5. ko igt ko dh ade spm..dah ckup berilmu ke?apelaa

  6. mcm da umor 28 :D

  7. cantik.. lagi cantik klau akhlakpn cantik mcm wajahnye.. moge 2han lindungi awek nie dri lupe diri bile dah berjaye nnti..

  8. wowww..cantikk. like it

  9. wei knp korang dengki dgn org kl……relax la wei

  10. Relaks semua

  11. muka sangat comel, tapi nmpk matang skit dari umur sebenar.. pengayaan: sangat sempoi, cantik, natural (tak payah pakai makep tebal2 dgn bulu mata palsu n kontek lense, memang nampak cantik). Lakonan(Setia Hujung Nyawa): wlupun nmpk agak matang tapi watak sebagai remaja yang manja dan comel sangat menjadi, selamber, cool, so real.. tak payah nak gedik2 pun jadi … lakonan sangat mantap!!! tahniah… kalau sesetengah pelakon tu watak d rumah dan tidur pun makep tebal siap bulu mata palsu n kontek lense lagi, baju pula nak kena yg cantik2 jer.. tak logik.. NELYDIA SENROSE tak payah buat semua tu mmg terbaik!!!!

  12. Amin smga krel neldian mju ber jya…

counter statistics