Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) terbaru Ning bersama suami, Omar

(Gambar) terbaru Ning bersama suami, Omar

Dengar kata Ning Baizura akan menyambut Ramadan di Birmingham, England bersama suaminya Omar Sharif Christopher Layton Dalton. Hai’lah Ning, kot ye pun busy sangat sekarang ni takkan pada bulan Ramadan baru nak melawat kampung halaman suami, tak gitu?

Malas nak tambah dosa bulan-bulan puasa ni, lu pikir la sendiri. Lagi gambar Ning bersama suami apabila membaca artikel penuh.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Saharul Ridzwan & Deena Emir bakal timang cahaya mata?

Pasangan selebriti, Saharul Ridzwan dan Deena Emir telah berkahwin pada bulan Oktober yang lalu. Mereka ...

6 comments

  1. gugugaga…..nape lak sambut kat negara luar?bpose kat malaysia dh tentu paling best dan menyeronokan mcm2 ada….bazar n etc…

    ke nk elak dr pose?lu pk…le sendiri….!

  2. hyahahah….. ni kes bese dikalangan celebriti n org kaya2 kat malaysia ni… dlm banyak2 bulan, bulan pose la nak melawat/holiday ke luar negara pon…ekekekeke

  3. x berapa lawa ning dlm pic 1st.haha dia saja lah tue nak kelainan. raya kat kg laki dia. mana tau leh bawak balik saudara baru.nah pahala tue!

  4. berbuke awal kot keh2…. jgn mare.
    klu kebetulan musim, yg aku tahu klu kat UK ke area2 ctu aaa lupe laks, sahur kol 7 lebey, berbuke kol 5 lebey sbb musim tu siang singkat dr mlm..

    • mane ade,pose thun ni uk siang pnjang..last pose aku kt sana,sbuh awal,mgrib lambat,8lebih bru bkk pose..klu jth musim salji,mmg pendek la..tp pose skunk jtuh summer

  5. Among the things that she said bila dia kahwin"Oh I am so touched that he left his religion for me you know.". Tak patut cakap macam itu. Sekarang who is leaving religion for who?

counter statistics