Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Terkini Erra Fazira Mengandung

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

19 comments

  1. artis luar negara, takpe la nak tunjuk gambar pregnant mcm ni sbb di bayar berjuta2..mcm artis msia ni, tak payah la nak tunjuk2 mcm ni kot..bukannya dapat duit banyak pun..buat tunjuk aurat kat bukan muhrim, buat apa..tunjuk kat laki dah la…hah, lawa sgt tunjuk aksi Mak Buyong just for free?

    mcm mana la aku tak kata artis msia ni low class…

  2. ini utk tatapan peminat dia jelah

  3. Ala dah media nak tunjuk..biarla….ada dia kacau ke? Nak tengok tak nak tak payah…Dulu masa Erra tak tunjuk cakap dia cover perut..dah tunjuk…???Manusia memang berbeza

  4. bengong la OPA ni…kejap kutuk cakap bukan dapat duit tayang pic cam ni. kejap kutuk bukak aurat buat dosa la apa la..

    ko tu yg sewel OPA..choihh!

  5. hahahha..cian opa kn…
    no komen..
    just hope erra dpt baby comey cm die

  6. ok per pic erra preggy cantik..nak gak tgk pic terbaru dia…x tunjuk kata nak sorok perut plak…x suke jgn tgk…luv u erra muahhhh….

  7. free traffic siot… hahahaha.. thanks2..

  8. memang susah nak puaskan hati semo org, tunjuk salah x tunjuk salah. yg x nak tengok duk diam2, ramai lg peminat erra yg nak tengik pic erra. Pooodah…..

  9. Hai kak erra.. semoga selamat melahirkan baby nanti, mesti cute mcm mum n dad diakan.. well, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat & semoga berjaya dalam apa juga bidang seni yg d cebur…

  10. peminat setia kak er

    bila orang buat buruk dikata yang bukan,tapi bila dah buat baik dan kegembiraan tu mahu dikongsi bersama para peminatnya ada pula manusia yang tak senang diam nampak kebahagiaan orang.sebelum mengata cermin diri dulu.jangan cakap ikut sedap mulut yang memang cabul tu.apa pun saya berharap kebahagiaan kak erra berpanjangan hingga ke akhir hayat.she is superwoman walaupun pernah menghadapi kegagalan dalam meniti kebahagiaan.namun satu kegagalan itu adalah satu titik tolak untuk lebih baik dan bahagia.betul tak?tengok kak erra,dapat suami yang soleh dan lebih berkarisama dari semua sudut…..tahniah kak erra….

  11. peminat setia kak er

    tak sabar nak tunggu kak erra bersalim mac ni.mesti anak tu super…superman……tapi harap kak erra lepas dah ada anak nanti utamakan keluarga tapi penampilan mesti kene mantain…..life is happiness

  12. alaaa korang ni tak berhenti nak kata orang … erra ni bukan terlanjang pun…aku tengok tak de masalah pun gambar dia ni… aku heran lah jangan2 korang cemburu tah sebab dia cantik…tambah lagi sekarang dia nak jadi mummy comel…

    p/s yg pura-pura menutup aurat tu bukan semesti nya baik belakang korang tak tau….

  13. Walaupun pelbagai tuduhan dan cacian dilemparkan kepada Erra sebelum ini, sekurang – kurangnya kini Erra berubah menjadi insan yang serba kekurangan kepada insan yang lebih baik…Insya – allah.. setiap orang mahukan kebahagiaan dalam hidup…Setiap orang mahukan perubahan untuk menjadi lebih baik dan terbaik…Setiap DUGAAN ADA HIKMAHNYA……pepatah ada menyebut 'ORANG YANG BERANI MENGAMBIL RISIKO ADALAH ORANG YANG AKAN BERJAYA, BERBANDING ORANG YANG TAKUT BERDEPAN DENGAN RISIKO'

    KLIK NI http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Thursda

  14. x malu ke erra tunjuk perot boncit dy tu?

  15. apa nak dimalukan wahai HAMBA ALLAH? anak ***** ke yg dikandung tu??Cuba bandingkan dgn baju2 artis yg terdedah sakan la ni dgn baju seorg wanita yg berbadan dua.Yg berbadan dua tu,tahu apa yg nak ditunjukkan.Yg tak tu, nak tunjuk apa? Nape hang tak smash depa tu.Lagi bnyk pahala hang dpt tau?? Dan utk OPA, apa yg low class tang artis Malaysia yg suka nak nunjuk perut hasil perkahwinan bahagianya tu??Pokoknya, depa dah bahagia berkahwin dan hasilnya,tu lah dia.Jgn lah bodoh sgt sampai nak menyamakan artis kita dgn artis Hollywood.Kehidupan depa berteraskan DUIT.Erra,on tha other hand, rasa bangga menunjukkan perut utk tatapan kerana kasih sayangnya kpd peminat.Utk bukan peminatnya, wat apa hang kesini??mcm parasite lak.

  16. ala opa tu…ngada2.cam parasit je nak kutuk2 org.mcmlah dia baguih sgt.bknnya erra tu tayang satu badan cuma nak tunjuk perut yg ada bb dia je…nnt xtnjuk kata cover,dah tunjuk ckp telanjang……..pegiiiii dah opa.lu balik kpg duk diam2 dalam reban ayam.g ah tgok artis barat..yg nak dipuja2 sgt tu….ngada2 ah menyampah betul kat opa

  17. lantak la kat dia…yang korang susah ati nape…comel la kak erra

counter statistics