Sunday , December 11 2016
Home / Email Peminat / Gambar terkini GTBOYZ

Gambar terkini GTBOYZ

Ditulis oleh peminat.

To all GTBOYZ fans, this is the latest pic pasal diaorg, I dapat pun dari FB my fren, Ayai bersama isterinya yang sekarang ni tgh pragnent kalau tak silap & Isa bersama aweknya. Dengar2 Isa pun dah merancang nak kawin. Tu je lah info yang I dapat to all GTBOYZ fans. Tapi pasal Asrul, Owan & Uchee tak dapat dikesan buat masa ni. Kalau ada cite baru sal diaorg I cite lagi ye.

Salam.

Jika uols ade berita terkini atau gosip ape jua mengenai artis kesayangan uols. Jangan segan silu untuk meng’email’ kami melalui link¬†Hubungi Kami. Tulisan uols kebanggaan Media Malaya!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Junaidi Fezrul Pelakon Sumpahan Kum Kum Dengan Tunang Bercuti Di Rome (2 gambar)

Mungkin ramai yang tidak berapa kenal dengan pelakon bernama Junaidi Fezrul. Tapi Kak Nam rasa ...

10 comments

  1. lawa dohh bini korang…

  2. wah luvly couple, teringat dolu2 masa skolah, minat sangat ngan isa & ayai, berebut ngan kengkawan kat skolah…
    semoga korang bahagia…nanti harap2 dapat post lagi gambar kawin korang… asrul pe cite…? xkan xde news kot…?

  3. bila korang kawin…? xde news pun…sepi jek…setau i owan jek yg dah kawin…

  4. steady la bro gt boys, moga korang bahagia… bila nak reunion? xde news korang la…

  5. sape tahu apa FB ahli2 gtboyz…

  6. isa gtboyz dah kawin de……
    view FB lorrr……
    hope bahagia ke akhir hayat…..

  7. haha isa keja tempat aku sekarang aku dah cam patut la tengok macam kenal muka dia , nah memang muka dia dan isteri dia .tak sangka gila aku oiiii esok siap ko

counter statistics