Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Gambar terkini Nabil Mentor

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

8 comments

  1. xyahla poyo nk wt style mcm tu..bkn nye ko nsem pn..wkakakaka
    muke mcm bdk2..x matured lgsg..lg ko berlakon kamelia katrina tu lawak dow..x seswai!!

  2. aku pun sejuta kali setuju ngan komen GATEI..aku x ar polo citer kamelia katrina tuh,,kdg2 jer kolo ter kaleh channel tuh,,MMG X SESAI LANGSUNG BUDAK NABIL NIH jadik laki org!!!!!!!!! lakonan cm kayuuuu,,,pengarah ni pun sengal gak ambil dak xcukop matang lakon watak tuh,,lawakkkkkkkkkk lawakkkkkkkkkkkkkkk…hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa..dik nabil ko bukannyer nsem pun pastu bergambo lagu nih,,alahaiiiiiii sedey dik..

    • wakakakaak..btl tu..mcm bdk2 je kn..pastu nk blakon jd laki org..pastu kemain pelok2 nye lg..ape tah cte mcm tu..desperate sgt ke pn..gatei!!

  3. ooo dia ni aa yg blakon kamelia katrina tu.. xtgk le plak cite tu sbb wase over aaa, biar btul ade org species camtu lam masyarakat kite, langsung xde moral and cam org xde agama kekekdg… dendammmm je memanjang. memula layan aa gak pastu dah cam cite indon je terus bo layan

  4. gatei n kukoo….namapk sgt korg jeles…coz mmg nabil tu hensem…wakakak…..hati kena baik r

  5. nabil ensem pe ….

  6. hensem x hensem pe hak korg nk judge die… allah da cipta die macam tuh, klu nk wat pembedahan plastic dose lak kan..so, pe agy yg die leyh wat ngan muke die…??.ce pikir ?? n klu psl die blakon drama, korg jgn arr tgk klu x ske, itu kan care die cr makan, da pengarah filem tuh invite him, so x slah kan if he accept drama tuh ?? i dont even know him, but idont think its ryte for u guys tok kutok die…

  7. die blakon pelok2 korg kutok……….
    yg si aaron aziz blokon pelok2 ngan si maya karin tuh korg x kutok lak, siap pi tgk wayang agy en ?
    yg neelofa pki gile nye seksi cam x bebaju tuh korg kte cantek ??
    si fasha pki bju nmpk dlm tuh korg tatap lak en ??
    tiz zaqyah kesygan korg tuh pki skirt korg kte kaki die lawa ??hurm…??
    cam ne ngan nora danish, diana danielle tuh sume ??
    pikr2 la….jgn condemn org x tentu psl

counter statistics